Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

14-årig flicka misshandlades – kommer aldrig kunna bli mamma

Nyheter | 14/11/2018 22:38

En ung ficka från staden Mineralnye Vody i Ryssland misshandlades av fem andra flickor. Hon skadades så pass svårt att läkarna bland annat konstaterat att hon aldrig kommer att kunna få barn.

Hon är endast 14 år och vet att hon aldrig kommer att kunna få barn i framtiden. Det är livsödet för den flicka i Ryssland som blev brutalt misshandlad av ett gäng mobbare. 

Den fruktansvärda misshandeln har lett till att hon aldrig kommer att kunna bli mamma. 

Lurades av pojke

Det var när en kille som den 14-åriga flickan var kär i frågade om hon ville gå på en promenad tillsammans med honom som allt började, rapporterar brittiska The Mirror. 

Flickan och pojken började att promenera, men promenaden blev inte så lång. Han ledde henne till baksidan av ett hus där fem andra tjejer i hennes ålder stod och väntade. 

Den 14-åriga flickan skadades svårt när de andra tjejerna misshandlade henne.

Slag mot huvud och mage 

De började med att ge henne ett slag i huvudet innan de brottade ner henne på marken och sparkade och slog henne upprepande gånger i magen. En av tjejerna som misshandlade flickan ska också ha setts hoppa på hennes huvud och överkropp, skriver The Mirror. 

Hon försökte att komma upp och lyckades att ställa sig på sina bara knän, innan hon sparkades i huvudet. Flickorna slog henne då i ansiktet och drog henne i håret. 

Hela den brutala misshandeln pågick i tre timmar och alltihop filmades. 

Flera inre och yttre skador 

Enligt The Mirror ska flickan tagit sig hem och då kunnat ringa efter en ambulans som tog henne till sjukhusets intensivvård. Läkarna ska då ha konstaterat att hon fått hjärnskador, inre skador samt att hennes kropp täckts av flera blåmärken. Hon kommer heller inte kunna få barn i framtiden, skriver The Mirror. 

Polisen utreder händelsen 

Den fruktansvärda händelsen som skedde i staden Mineralnye Vody utreds av polisen. Enligt The Mirror har polisens talman sagt att de kontrollerar händelsen och identifierar alla inblandade och förhör dem en och en. 

Har du varit i Ryssland?