Blurrad bild på tv-profilen – en bild på häktet Paul Reins, Kollage.
Den svenske mannen berättar om livet på insidan.

Tv-profilens egna ord om livet i häktet: "Fruktansvärt"

Svårt att sova och mycket oväsen. Nu berättar folkkära tv-profilen om livet i amerikanska häktet – efter att ha gripits misstänkt för att ha antastat två pojkar.


Nu berättar den svenske tv-profil, som greps av amerikansk polis i början av veckan, om livet i häktet. Det är Expressen som kontaktat mannen, som berättar om hur gripandet gick till. 

– De störtade in på mitt hotellrum. Tre poliser, två män och en kvinna. De satte på mig handklovar och sa att jag var “under arrest”. Sen körde de mig till stationen. De satte mina händer på ryggen, säger tv-profilen till Expressen. 

"Fruktansvärt"

Mannen beskriver också hur det är svårt att sova eftersom det är mycket oväsen, och att han delar cell med en annan man. Han menar att det är "exakt som på film".

– Det är väldigt kallt. Och ingen kudde får man, säger tv-stjärnan till Expressen

Han fortsätter:

– Jag fick inte med mig något av mina saker. Jag är fullständigt utan allting. Det är ruskigt att inte ens kunna borsta tänderna, att inte få raka sig, det tycker jag är fruktansvärt.

Däremot menar tv-profilen att de andra häktade överlag är trevliga och nyfikna på honom.

Mannen är en av Sveriges mest kända och mest folkkära tv-personligheter. Han är anklagad för att ha antastat två minderåriga pojkar. 

Bland annat ska mannen ha sträckt sina händer mot en pojkes underliv när denne gjorde situps i en park i Coral Springs i Florida. Enligt lokala medier ska pojken blivit rädd och sprungit ifrån platsen

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!