Emiliano Sala och en karla över Engelska kanalen.
Vraket efter planet har hittats. - Foto: AP Photo/David Vincent/Google maps

Vraket efter Emiliano Salas flygplan har hittats

Sökandet närmar sig slutet. Fotbollsstjärnan Emiliano Salas plan har nu hittats i Engelska kanalen. Det finns inget hopp om att någon överlevt olyckan.


Efter två veckor av osäkerhet verkar det som att sökandet efter fotbollsstjärnan Emiliano Salas försvunna flygplan är över. 

Brittiska medier skriver att planet, som försvann spårlöst över Engelska kanalen, har hittats. Man ska nu börja genomföra undersökningar av vraket, skriver BBC

Det var den 21 januari som planet av modell Piper Malibu N264DB försvann på väg till Wales, efter att 28-årige Emiliano Sala skrivit på för Premier League-klubben Cardiff

Hyllningar till försvunne Sala (Mark Kerton/PA via AP)

Även om inget vrak hittats förrän nu, har hoppet att hitta stjärnan vid liv varit lika med noll, och minnesstunder och hyllningar har hållits både i Cardiff, i Salas gamla klubb Nantes, och i hemlandet Argentina. 

Det sista livstecknet från Sala var ett ljudmeddelande som skickades till en chattgrupp strax innan planet försvann. I inspelningen säger Sala att "planet ser ut att falla isär" och att han är rädd – du kan lyssna på ljudklippet här

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kundens vidriga upptäckt i Icas hallon: "Slängde skiten"

Traderas skarpa varning till kunderna: "Var försiktig..."

"Vi tar detta på stort allvar" skriver Tradera i ett mejl till sina kunder. I det varnar de för bedragare, både i utskick på mejl och sms, eller via meddelanden på sajten.

Din sänkta skatt på 3 270 kronor hotad: "Straffar sparsamhet"

I år är skatten på sparande rekordhög. Nu vill regeringen sänka ISK-skatten. Myndigheterna som fått i uppdrag att titta på förslaget är kritiska. Men det får Nordnets privatekonom Frida Bratt att se rött.

USA väntas stoppa palestinskt FN-medlemskap

FN:s säkerhetsråd planerar en omröstning i den kontroversiella frågan om fullvärdigt medlemskap för palestinierna i världsorganisationen sent på torsdagen. USA uttrycker stor tvekan över ett godkännande av Palestina som fullvärdig FN-medlem.

Kvinna i 25-årsåldern död – man i samma ålder mordmisstänkt

En kvinna i 25-årsåldern i Luleå har avlidit till följd av allvarliga skador som hon fick i en lägenhet i förra veckan, skriver Norrbottens-Kuriren.

Polisen i Kristinehamn rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"En personbil dikeskörd utefter E18 när kontrollplats Ölme i riktning mot Karlstad.", skriver polisen på sin hemsida.