Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Valerie, 24, ringde sin mamma i panik – nu har hon hittats mördad

- 10/02/2019, 22:37 -

Valerie Reyes hade på senare tid blivit allt mer orolig och paranoid. Den 29 januari ringde hon sin mamma i panik och senare samma dag försvann hon. Nu har hon hittats död i en resväska i skogen.

Den 29 januari ringde 24-åriga Valerie Reyes sin mamma i panik, bara några timmar senare anmäldes hon försvunnen. 

"Jag är rädd att någon kommer mörda mig", sa Valerie med panik i rösten till sin mamma Norma Sanchez den dagen. 

Paranoid

Under den senaste tiden hade Valerie blivit allt mer orolig och paranoid, och ska enligt hennes mamma ha lidit av depression och ångest. 

När Valerie berättade för sin mamma att hon var rädd att någon skulle mörda henne, nämnde hon ingen specifik person. Men mamman försökte i desperata försök att få ur sin dotter information om varför hon var rädd, men Valerie ville inte berätta det för henne, skriver CNN.

Hittades död 

Sedan den 24-åriga kvinnan försvann den 29 januari har en stor sökinsats pågått för att hitta henne. Man satte upp flygblad med bild och information om henne runt om i New York, där hon bodde sedan en tid tillbaka. Släktingar delade information på sociala medier och polisen efterlyste henne bland annat på Twitter. 

Men i tisdags, en vecka efter att Valerie senast sågs, hittades hon död. En grupp vägarbetare fann hennes kropp inuti en röd resväska i ett skogsområde i staden Greenwich i Connecticut, drygt två mil från hennes hem. 

Myndigheterna har berättat att kvinnan låg i väskan med sina händer och fötter bundna. 

Utredning

Ännu vill man inte bekräfta hur Valerie dog, utan det kan ta flera veckor tills den rapporten kommer att finnas tillgänglig. 

Minst tre olika polisavdelningar arbetar med utredningen, men har i dagsläget ingen misstänkt gärningsman, rapporterar CNN

Ljusceremoni i Valeries ära 

I torsdags samlades släktingar och vänner runt ett hav av ljus för att minnas Valerie. Det var en sorgsen stämning och flera höll om varandra. 

– Förr eller senare kommer han att åka fast, jag vet det, sade mamman Norma Sanchez vid ceremonin. 

Norma Sanchez vid ceremonin. Bildkälla: Tyler Sizemore/AP/TT