Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Christie slutade med heroin – nu har hon förändrats helt

- 15/02/2019, 15:14

Knarket höll på att ta hennes liv. Nu har Christie fått behandling och återförenats med sin familj. Se otroliga förvandlingen här!

Det här med att skjuta heroin är inte nyttigt alls. Och om du någonsin funderat på att testa knarket ska du ta dig en titt på Christie, 32, från England. 

Christie har ägnat en stor del av sitt liv åt att vara beroende av heroin, hon började redan i tonåren. De senaste åren har hon bott på gatan, och hon erkänner att hon varit tvungen att skjuta in heroin i låren eftersom blodådrorna i armarna är "förstörda".

– Det enda jag åt var flingor, eftersom jag behövde alla pengar till nästa sil, berättar Kristie. 

Men nu har livet tagit en lycklig vändning. Christie har gått igenom en mycket lyckad rehabilitering, och återförenats med sin familj på brittisk tv. Om det blev en gråtfest? Japp. 

– Vi har varit så desperata, vi trodde att hon skulle dö, säger mamman Dominique i programmet Jeremy Kyle Show. 

Och ja, Kristies förvandling efter att vara ren i tre månader är otrolig. Kolla här!

Det är bara tre månader mellan bilderna. (ITV)

– Min första natt på rehab var fruktansvärt, jag hade svår abstinens. Ett tag kände jag mig väldigt dålig, men nu går jag på medicin och är stabil, säger Christie. 

Christie har hittat tillbaka till livet. (ITV)