Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Flynn, 60, knivhögg annan bilförare i ansiktet – för att han tutade

- 24/04/2019, 16:28

60-åriga Flynn Prevost har dömts till 16 års fängelse efter att ha utfört en våldsam knivattack i trafiken. Efter att en annan förare tutade på Flynn, lämnade 60-åringen sin bil, och knivhögg den andra föraren 15 gånger.

I torsdags dömdes 60-årige Flynn Peverost från Essex, England, till 16 års fängelse efter att ha utfört en brutal knivattack i trafiken. 

Den fruktansvärda händelsen ägde rum när Flynn befann sig ute i trafiken. Under bilfärden körde 60-åringen på ett vårdslöst och aggressivt sätt – något som en annan förare anmärkte på. Den andra föraren, en 37-årig man, valde då att tuta på Peverost. 

Det räckte för att Flynns skulle gå till attack. 

Knivhöggs 15 gånger

60-åringen högg den 37-åriga mannen 15 gånger i nacken, huvudet, ryggen och ansiktet. 

Efter det brutala angreppet gick Peverost lugnt tillbaka till sin bil och körde i väg. Kvar i den andra bilen lämnade han den 37-åriga mannen i livshotande tillstånd. 

Enligt polisen i Essex så skadades mannen så allvarligt att hans liv har förändrats drastiskt.     

– Flynn Prevost är en våldsam individ vars obefogade och orimliga anfall lämnade offret fruktandes för sitt liv, helt enkelt för att Prevost kände sig kränkt över att offret som tutade på honom efter att Prevost kört farligt och aggressivt sade polismannen Stephen Baker i samband med Flynn Peverosts dom.

Förutom att vara våldsam, så finns det många andra farliga saker man kan göra i trafiken. En sådan sak är att köra för snabbt. Här kan du läsa om polisens varning gällande fartkameror: "Det är dumt och farligt".