Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Grabbarnas helgalna kväll – drack 85 jägerbombs

- 03/05/2019, 15:38

Eter den sjuka kvällen delade puben killarnas kvitto på Facebook. Och nu har kvällen gått till historien. Men grabbarna menar att det var en "lugn kväll".

Britterna är inte direkt kända för att spotta i glaset. Men nu har tre killar från Yorkshire blivit riktiga kändisar i England efter en blöt kväll på kvarterskrogen The Fat Badger i Harrogate. 

Detta efter att puben lagt upp ett kvitto från kvällen på Facebook. 

Eller vad sägs om sju öl, tre gin, sex absint, en dubbel tequila och 85 jägerbombs? 

Ja, du läste rätt. 85 stycken Redbull med en shot Jägermeister i. 

– Vi är ganska välbyggda killar. Vi är inte amatörer, det var faktiskt en ganska lugn kväll, säger Andy Caine, som var en av killarna som krökade till det på puben. 

Kvittot
Det smått legendariska kvittot (Foto:Facebook)

Barens ägare Chris Clarke, säger att det gick så långt att baren fick slut på Jägermeister. 

– Jag var där, och så vitt jag kunde se drack de alla jägerbomberna själva. Det är möjligt att några gick till andra gäster, men i stort sett drack de upp allt själva, säger Clarke till The Sun. 

Och hur gick det sen för grabbarna? Jodå, de betalade notan på 6 500 kronor och gick vidare till nästa ställe. Andy berättar att han inte kollade kontot någon gång under kvällen. Stabilt. 

– Det var faktiskt en ganska lugn kväll. Jag blev inte ens bakis, säger Andy Caine till The Sun

Jo tjena...

Nyheter24 har tidigare ringt upp en forskare och frågade vad som händer om man dricker tre öl om dagen i ett år – så här svarade han.