Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här blir mannen påkommen – med att onanera gymmet

- 21/05/2019, 22:31

För några dagar sedan la en kvinna ut en video på Twitter där hon fördömde en mans beteende – något som hon snabbt fick medhåll för. I videon ser man nämligen en kvinna på gymmet göra squats, och bredvid henne sitter en man som tycks onanera.

I dagarna har en video cirkulerat på Twitter som har väckt minst sagt starka reaktioner. I klippet ser man en kvinna göra squats, och några meter ifrån henne sitter en man – med handen i byxan.

Filmar kvinna

Gymmet där scenen utspelar sig ligger i Stellenbosch, Sydafrika, skriver The Daily Mail. 

Den som filmar det hela sitter på en träningscykel en bit ifrån. Framför henne kan man se flera personer, bland annat en kvinna som gör squats med vikter. 

Man onanerar på gym
Bildkälla: Twitter/heleneargy

Det går även att se en man på en träningsmatta. Han tränar dock inte. Istället sitter han med en mobil riktad mot kvinnan som gör squats, och den andra handen har han i byxorna, rörandes upp och ner. 

Man onanerar på gymmet
Bildkälla: Twitter/heleneargy

Portad för livet 

Efter att videon delats på Twitter tog det inte lång tid för människor att reagera, varav den sammantagna responsens var äckel och förtvivlan. 

Även gymmet var snabba med att svara på tråden. Där meddelade de att mannens medlemskap sagts upp och han blivit portad för livet. 

Twittertråd
Bildkälla: Twitter/virginactiveSA

I nuläget finns inga uppgifter huruvida händelsen utreds av polisen eller inte, skriver The Daily Mail.

Läs även: Man onanerade mitt i tunnelbanan – hängdes ut på Facebook