Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Man onanerade mitt i tunnelbanan – hängdes ut på Facebook

- 27/07/2015, 10:47 -
Camille fick nog av den runkande mannen och la upp en bild på Facebook.
1 av 3

Camille fick nog av den runkande mannen och la upp en bild på Facebook.

facebook

Camille Regner.
2 av 3

Camille Regner.

facebook

3 av 3

facebook

Hon fick nog av den runkande mannen.

När 21-åriga Camille Regner skulle åka tunnelbana i Paris förra veckan fick hon en minst sagt obehaglig överraskning. Mitt i vagnen stod en man som onanerade så att alla kunde se. Men Camille vägrade acceptera äcklets uppträdande, och tog en bild som hon la ut på Facebook.

"Han stirrade på mig och tog på sig själv. Fy fan. Jag försökte prata med honom, men då sprang han bara i väg", skrev Camille i Facebook-inlägget, som snabbt började spridas på sociala medier.

Snart tog polisen kontakt med Camille och började fråga om mer detaljer kring händelsen. Och redan dagen efter kunde mannen gripas, skriver Buzzfeed.

I Frankrike räknas den här typen av blottande som sexuellt ofredande, och i en undersökning som gjordes förra året uppger 100 procent (alltså ALLA) kvinnliga anställda inom kollektivtrafiken att de upplevt sexuella trakasserier på jobbet.

Har du blivit sexuellt ofredad i kollektivtrafiken?