Lördag 25 Sep
Stockholm

Andrea, 22, har gjort fler än 15 skönhetsingrepp – vill se ut som Barbie

Barbie
Andrea Ivanova är 22-åringen som opererat sig för att se ut som Barbie. Foto: Instagram

En kvinna i Bulgarien har under ett år gjort över 15 operationer, något som har fått internet att rasa.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Andrea Ivanova, 22-åringen från Bulgarien, har blivit omtalad i medier efter att ha genomgått mer än 15 skönhetsoperationer på ett år.

Varför? Hon vill se ut som Barbie.

Fått massvis med hat

Hon har tidigare förklarat att hon vill se ut som sin idol, den världskända Barbie-dockan, enda sedan hon var liten. Men efter att bilder på hennes transformation spreds online har hon bemötts med hatkommentarer om sitt utseende.

Blivit jämförd med "Loch Ness"

"Jag vill spy", "kan hon prata med den där munnen?" och "läkarna som skapade detta freak borde hamna i fängelse" är några av de kommentarer som folk har lämnat efter att ha sett bilder på Andrea. Hon har dessutom blivit jämförd med bland andra "Loch Ness-monstret".

Andrea innan operationerna. Bildkälla: Facebook

Hon berättar även för lokala medier i hennes hemland att hon injicerar hyaluronsyra i sina läppar varje gång de minskar i storlek. 

Blivit erbjuden pengar i utbyte av sex

Andrea har inte gått ut med kostnaderna för sina operationer, men avslöjar för media att hon blivit erbjuden pengar i utbyte av sex av olika män. 

– De flesta erbjöd mig över 50 000 kronor. Det är mycket pengar, men jag vägrar. Jag gör inte sådant för pengar, förklarar hon för Plovdiv News, enligt News AU.

Andrea berättar att hon är nöjd med sitt utseende och menar att alla har rätten att leva och se ut som de vill.

– Det är inte nödvändigt för alla att passa in i en ram skapad av andra människor. Det var mitt personliga val och jag har aldrig varit rädd för att uttrycka mig, säger hon.

Kommentera
Kopiera länk
Dela