Söndag 9 Maj
Stockholm

Kusliga meddelandet efter att ha varit död i 27 minuter: "Det är verkligt"

Död
Tina Hines berättar om sin upplevelse medan hon var död i 27 minuter. Foto: Facebook, Pixabay

Tina Hines var med om ett hjärtstillestånd i februari 2018. När hon vaknade, efter att ha beräknats som avliden i 27 minuter, berättade hon om vad hon hade sett under tiden hon varit död – och det är minst sagt chockerande.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Tina Hines skulle på en vandringsutflykt i Phoenix, Arizona tillsammans med sin man Brian Hines i februari 2018.

Tina och Brian Hines. Bildkälla: Facebook

Men kort innan turen så drabbades fyrbarnsmamman av hjärtstillestånd, varav hennes man blev tvungen att snabbt återuppliva henne – hela sex gånger, rapporterar brittiska Metro.

I väntan på ambulans blev hon medvetslös vid flera tillfällen. 

Var död i 27 minuter

Det gick så pass långt att Tina till och med dog – men "bara" i 27 minuter. När hon mirakulöst vaknade till liv igen, så var det till en början svårt för henne att formulera ord. Tina visade dock tydligt att hon hade något att berätta. Hon fick därför penna och papper och började skriva ner vad hon ville säga.

På pappret stod det, med något svårbegriplig text, "Det är verkligt".

Tinas något oklara, men ändå tydliga meddelande. Bildkälla: Facebook

– Det var så verkligt, färgerna var så lysande, förklarar Tina medan hon förklarar sin syn.

Såg Jesus

Hon berättar att hon under tiden hon var död hade sett någon, som hon påstår sig ha varit Jesus, stå framför en svart port med ett glödande ljus bakom.

Nu, månader senare, har Tina åkt runt och föreläst om sin upplevelse samtidigt som hashtaggen #itsreal fått enorm spridning på internet.

Hennes systerdotter Madie Johnson tatuerade även in Tinas meddelande på sin handled då hon blev så pass berörd av händelsen, enligt brittiska Metro. På Instagram visar hon upp sin tatuering med texten: "Hennes historia är för verklig för att inte dela och den har gett mig ett starkare förtroende till en tro som oftast går obemärkt förbi".

Madies tatuering. Bildkälla: Facebook
Tror du på ett liv efter döden?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela