Man-gripna-for-misstankar-om-att-ha-matat-ekorre-med-meth
Män gripna för misstankar om att ha matat ekorre med meth - Foto: AP/AP

Män gripna: Matade ekorre med drogen meth

Två amerikanska män greps under torsdagen i närheten av Alabama, USA. Männen var efterlysta av polisen sedan tidigare – och brottet de misstänks för är mer än hjärtskärande.


Mickey Paulk, 35, och Ronnie Reynolds, 37, blev tidigare i veckan gripna i samband med en drograzzia som utfördes i männens hem. 

Under tillslaget kom polisen inte bara över droger utan även en inburad ekorre. Det var dock inte bara ekorren i sig som var uppseendeväckande – även gnagarens beteenden var ovanligt.

Bland annat hoppade djuret runt i buren okontrollerat. Något som gav polisen särskilda misstankar.

Ekorren som polisen hittade under drograiden. Bildkälla: AP

Misstankar om meth

Ekorrens beteende fick polisen att tro att den kanske blivit matad med droger, mer specifikt meth. Där och då kunde polisen dock inte drogtesta ekorren. Istället släppte de lös den i ett träd i närheten av hemmet. Det var dock inte det sista de skulle få höra om gnagaren. 

Flydde på motorcykel 

Även om polisen frilöste ekorren var gripandet vid drograzzian inte helt lyckad – Paulk lyckades nämligen fly scenen på en motorcykel. Sedan dess har han varit efterlyst av polisen, men har inte varit tyst för det. 

Efter flykten la han nämligen ut en video på Facebook där han pratade om gnagaren, och det han sa stöttade polisens teori:

"Allmänheten är inte på något sätt i fara av att en meth-ekorre springer runt i grannskapet" sa han i klippet skrattandes. 

Mickey Paulk blev igår arresterad av polisen för ett annat brott. Bildkälla: AP

Han var dock inte kaxig länge. Under torsdagen arresterades Paulk tillslut i samband med ett annat brott, skriver brittiska Metro

Läs även: Ekorre plågades av tre tonårspojkar – skrattade när de sköt den

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!