ASAP ROCKY
Logan Paul vill frita ASAP Rocky. - Foto: Christine Olsson/TT, Richard Shotwell/TT

Youtubern Logan Pauls plan: "Ska få ut ASAP Rocky ur fängelse"

Youtubern Logan Paul delade med sig av sin plan för att få ut världsstjärnan ASAP Rocky ur det svenska fängelset på sin Twitter. Det gav delade åsikter.


Få kan ha missat uppståndelsen kring världsartisten Rakim Meyers, mest känd som ASAP Rocky . Stjärnan har suttit häktad i Stockholm sedan den 3 juli misstänkt för grov misshandel efter att en video spreds på internet, något som Nyheter24 har skrivit om tidigare.

Flera av hans branschkollegor har visat sitt stöd för ASAP Rocky, där ibland Tyler, The Creator

Befinner sig i Sverige

Nu har en av världens största Youtube-kändisar också delat med sig av vad han tycker om hela grejen. Logan Paul befinner sig nämligen i Sverige just nu, eftersom han håller på att förbereda sig inför en boxningsmatch mot Youtubern KSI.

På Twitter skrev han om sin plan på att frita Rakim. 

"Nog är nog. Jag ska få ut ASAP Rocky ur det svenska fängelset", skriver han med tillhörande bild, där han står utanför en polisstation med spade och såg.

Logan Paul skrev ett inlägg om sina känslor kring häktningen av ASAP Rocky. Bildkälla: Twitter/LoganPaul

Inte nog med bilden hade han även ritat en bild, som ska föreställa hans plan på hur han ska frita artisten.

Starka reaktioner

Hans fans har delade åsikter. Vissa tar ganska lätt på saken och tycker att det är ett solklart skämt, medan andra inte tyckte att det var lika roligt, skriver Aftonbladet.

"Jag älskar dig Logan Paul men det här är en allvarlig situation, jag hoppas verkligen att du försöker frita honom", skrev en av hans följare.

Logan har tidigare varit i blåsväder flera gånger. Bland annat den gången när han besökte den ökända "självmordsskogen" i Aokigahara, Japan. I videon filmar han en död man varpå han och hans vänner skämtar om upptäckten och ställer frågor till mannen. I ett annat Youtube-klipp fick han kritik från arga fans, då han elchockade döda djur.

/
Var inlägget som Logan Paul gjorde roligt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Rånade par med pistol i villan – ingen gripen

Kollektivavtal för Ingrossokopplad klädkedja

1 timme sedan
Den italienska underklädeskedjan Intimissimi – med Bianco Ingrosso som affischnamn och ambassadör – har tecknat kollektivavtal i Sverige.

Ryssar önskar fred – på Putins villkor

1 timme sedan
Ryska medborgare ser gärna fred – men i så fall ska det ske på den ryska regimens villkor. Folk har lärt sig att leva med det brinnande kriget, enligt en analys av sinnesstämningen i Ryssland.

Efter rekordåren – nu vabbar vi mindre

1 timme sedan
Efter de senaste årens rekordsiffror verkar nu vabbandet minska bland småbarnsföräldrar. Med ett par veckor kvar av året är det betydligt färre ansökningar än under 2022, visar siffror som TT tagit del av.

Varnar för ”megatorka” i framtidens Europa

1 timme sedan
Extrem värme och torka som väntas bli vanligt i slutet av århundradet kan drabba Europa redan närmsta decennierna – och flera år i rad, enligt en ny studie.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Ljungby

1 timme sedan
"En singelolycka med en personbil inträffar på länsväg 527.", skriver polisen på sin hemsida.