Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Youtubern Logan Pauls plan: "Ska ut ASAP Rocky ur fängelse"

- 10/07/2019, 19:22 -

Youtubern Logan Paul delade med sig av sin plan för att få ut världsstjärnan ASAP Rocky ur det svenska fängelset på sin Twitter. Det gav delade åsikter.

Få kan ha missat uppståndelsen kring världsartisten Rakim Meyers, mest känd som ASAP Rocky . Stjärnan har suttit häktad i Stockholm sedan den 3 juli misstänkt för grov misshandel efter att en video spreds på internet, något som Nyheter24 har skrivit om tidigare.

Flera av hans branschkollegor har visat sitt stöd för ASAP Rocky, där ibland Tyler, The Creator

Befinner sig i Sverige

Nu har en av världens största Youtube-kändisar också delat med sig av vad han tycker om hela grejen. Logan Paul befinner sig nämligen i Sverige just nu, eftersom han håller på att förbereda sig inför en boxningsmatch mot Youtubern KSI.

På Twitter skrev han om sin plan på att frita Rakim. 

"Nog är nog. Jag ska få ut ASAP Rocky ur det svenska fängelset", skriver han med tillhörande bild, där han står utanför en polisstation med spade och såg.

Logan Paul skrev ett inlägg om sina känslor kring häktningen av ASAP Rocky.
Logan Paul skrev ett inlägg om sina känslor kring häktningen av ASAP Rocky. Bildkälla: Twitter/LoganPaul

Inte nog med bilden hade han även ritat en bild, som ska föreställa hans plan på hur han ska frita artisten.

Starka reaktioner

Hans fans har delade åsikter. Vissa tar ganska lätt på saken och tycker att det är ett solklart skämt, medan andra inte tyckte att det var lika roligt, skriver Aftonbladet.

"Jag älskar dig Logan Paul men det här är en allvarlig situation, jag hoppas verkligen att du försöker frita honom", skrev en av hans följare.

Logan har tidigare varit i blåsväder flera gånger. Bland annat den gången när han besökte den ökända "självmordsskogen" i Aokigahara, Japan. I videon filmar han en död man varpå han och hans vänner skämtar om upptäckten och ställer frågor till mannen. I ett annat Youtube-klipp fick han kritik från arga fans, då han elchockade döda djur.

Var inlägget som Logan Paul gjorde roligt?