Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hund hittad levande begravd: "Krossade mitt hjärta"

- 16/07/2019, 12:13 -

En privatperson på Hawaii upptäckte förra veckan något fruktansvärt. På en strand låg en hund – begravd under sanden. Nu har det inkommit nya uppgifter om hunden.

Under förra veckan kom en privatperson på Hawaii över något fruktansvärt. På en strand stack något rosa upp ur sanden – något som visade sig vara en hund i ett fruktansvärt tillstånd. 

Levande begraven

Hunden, som nu har fått namnet Leialoha, saknade 90 procent av sin päls och låg begravd under sanden. Då hunden hade varit exponerad för solen hade hon även fått fruktansvärda solskador som gjort hennes hud rosa.

Hund
Bildkälla: Facebook/PAWS of Hawaii

Otroligt nog levde hunden fortfarande och omhändertogs senare av djurräddningscentret PAWS Hawaii. 

Hund
Bildkälla: Facebook/PAWS of Hawaii

Blödde från huden 

Väl på räddningscentret fick Leialoha ett bad, något som fick hennes brända hud att blöda. Av bilder framgår det även att hunden verkar ha blivit skuren på benet, skriver Ekstra Bladet

Hund
Bildkälla: Facebook/PAWS of Hawaii

Har blivit adopterad 

Även om Leialoha varit med om något fruktansvärt så finns det goda nyheter för den lilla vovven.

Efter att djurräddningsorganisationen delat bilder på Leialoha på Facebook överöstes hon av viral kärlek – och hittade till slut ett nytt hem:

"Jag kikade igenom Facebook och såg bilder på hunden. Det krossade mitt hjärta och jag var tvungen att hjälpa till" skriver Amanda, Leialohas nya ägare, på Facebook

Hund
Bildkälla: Facebook/PAWS of Hawaii

På bättringsvägen

I nuläget sover Leialoha mest på räddningscentret men hon har börjat spendera mer tid hos Amanda. Processen är långsam men det går framåt:

"Igår kom hon ut när vi hade vänner på besök och ville se vad vi skulle äta. Hon har en lång väg att gå men det värsta är över" skriver Amanda på Facebook.

Läs även: Man dödade sin hund med en hammare: "Gick mig på nerverna"