Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Danny har haft stånd i två veckor – nu vill han ha din hjälp

- 13/08/2019, 15:21

De två senaste veckorna har varit en mardröm för Danny Polaris, 35. Nu berättar han för Nyheter24 om ståndet som inte vill lägga sig och hur hans livssyn förändrats.

Danny Polaris har inte direkt haft det lätt den senaste tiden. Inte nog med att den 35-åriga britten legat på sjukhus av en högst märklig anledning – han har också blivit en världsnyhet. 

Allt började för två veckor sen när Danny, som bor i Berlin, tog viagra på en fest – tanke var att det skulle vara en kul grej. Sen gick han hem med en sjuksköterska som injicerade ett erektionsförstärkande medel rakt in i Dannys penis. Sen började mardrömmen. 

"Erektionen går långsamt ner"

Erektionen vägrade lägga sig, och Danny började uppleva en extrem smärta i dasen. Nu har han varit på sjukhus i nästan två veckor och diagnostiserats med priapism – alltså långvarig och smärtsam erektion. Nyheter24 har som enda svenska media pratat med honom. 

– Jag känner mycket smärta. Inte så mycket som jag tidigare känt, men det gör fortfarande ont, säger Danny, och menar att ståndet fortfarande är igång. 

– Erektionen går långsamt ner, men jag är fortfarande inte mjuk. Jag försöker vara positiv, men det är klart jag är orolig, berättar Danny. 

Vill öka förståelsen

Men han försöker vara så positiv som det bara går, och han hoppas nu att något gott kan komma från mardrömmen. Danny kommer nu göra vad han kan för att öka medvetenheten om åkomman. 

– Det är nog vanligare än man tror. Men jag tror vi pratar för lite om den här typen av problem, och det blir ett ännu större problem om man inte vågar prata om det eller söka hjälp. 

Danny ska nu samla ihop pengar för att täcka sin egen eftervård och samla ihop pengar till välgörenhet för att öka medvetenheten om olika penisåkommor – insamlingen hittar du här

– Om jag kan rädda några kukar är det värt det. Du kan citera mig på det, skrattar Danny Polaris. 

Har du varit orolig över din penis?