Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

83-åringens bästa sextips: "Träffa unga män på Tinder"

- 08/09/2019, 20:21

83-åriga Hattie Batson från New York, USA, är inte rädd för att visa sin kärlek för sex. För några månader sedan hittade hon hemligheten till ett aktivt sexliv – att träffa unga killar på Tinder. Nu ligger hon som aldrig förr, och njuter i mängder.

Före detta dansaren och numera författaren Hattie Batson, 83, är en förespråkare för att inte låta åldern komma i vägen för ett roligt liv. Detta är något hon både skriver om och praktiserar i sin vardag, bland annat genom att ha mycket sex. 

Dessa åsikter har Hattie haft länge, men det var först för några månader sedan som hon kom över en riktigt "game changer" när det kommer till sexlivet– dejtingappen Tinder. 

Hattie Bratson
Bildkälla: Instagram/Hattitudes1

"Yngre män bryr sig mer om kvinnans njutning" 

Hattie har både barn, barnbarn och har tidigare haft ett långt äktenskap. Nu är hon dock singel och sökande, men inte efter en partner. Tvärtom vill hon ha många, lösa sexuella relationer. Och hon har hittat det perfekta stället för att få det – Tinder. 

"Jag är aldrig på jakt. Jag behöver aldrig ta första steget, män kontaktar alltid mig", säger Hattie i dokumentärserien "Extreme Love". 

Hon fortsätter:

"Unga män tänder på att kvinnan har det skönt, det är väldigt stor skillnad från när jag var ung".

Hattie Bratson
Bildkälla: Instagram/Hattidues1

Träffat ett 50-tal män på Tinder 

Hattie är inte bara en flitig Tinder-användare, hon är också väldigt populär på appen. Sedan hon skapade sitt konto för åtta månader sedan har hon träffat ett 50-tal män från appen – men hon har vissa krav på sex-kandidaterna. 

Så här står det i hennes Tinder presentation:

"Söker en stabil yngre vän/älskare för att dela ett passionerat äventyr. Inga Trump-anhängare och inga players".

Hattie Bratson
Bildkälla: Instagram/Hattitudes1

Haft sex med en 19-åring

Den yngsta mannen som Hattie har haft sex med var 19 år, men hon insisterar på att hon trodde att han var äldre. Just nu dejtar hon dock 33-åriga Shaun, där det "bara" är en ålderskillnad på 50 år, skriver brittiska Metro.

Läs även: Läkare varnar om nya sex-trenden: "Inte värt det"