Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är är nya, vidriga, TikTok-utmaningen: Att kissa sig

- 07/05/2020, 16:31

Just nu cirkulerar #peeyourpantschallenge på den populära appen TikTok. Men enligt personen som startade utmaningen är det hela ett skämt.

Appen TikTok har blivit väldigt populär och på den lägger man upp videos på sig själv. Ofta föreställer videon danser men det kan vara precis vad som helst. Något som är vanligt på appen är utmaningar av olika slag. 

Den senaste tiden har vi både sett den vidriga ”corona challenge” där en influencer faktiskt blev smittad av coronaviruset, läs mer om det här. Och flickvänner som överraskar sina pojkvänner på ett speciellt sätt i hemkarantän

Kissar på sig

Den nyaste utmaningen som cirkulerar på appen är riktigt äcklig, den kallas "#peeyourpantschallenge" och går helt enkelt ut på att filma sig själv medan man kissar på sig.

Utmaningen startade som ett skämt av Liam Weyer, 19, från Kansas i USA. Han säger själv att han la upp videon för att driva med andra löjliga utmaningar som cirkulerar på nätet, det skriver Daily Mail.

Liam Weyer
Liam Weyer startade utmaningen. Bildkälla: TikTok/liamw2

Men nu har alltså utmaningen blivit en trend. Går man in på taggen är den fylld av personer som fullt påklädda kissar på sig medan de filmar sig själva i badrumsspegeln. 

Ganska mycket tråkig och äcklig städning för att få lite följare.

Om du vill se precis hur äckligt det ser ut kan du göra det i videon ovan.