Träffad av blixten
Streamern Karmaah blev träffad av blixten. - Foto: Twitch/Shutterstock

Här träffas hon av blixten – mitt under livesändning

Karmaah skulle bara kommentera en match. Då slog plötsligt en gnista ut från hennes kontroll. Här är klippet alla pratar om just nu.


Mycket kan gå fel i livesändingar. Fråga bara den amerikanska streamern Karmaah

Det var i måndags som Karmaah skulle sätta sig och kommentera en match i spelet Rocket League när det sjuka hände. Blixten slog ner i grannhuset, och på något vis tog sig blixten in i rummet där hon satt. 

– Grannhuset blev träffat av blixten. Det brinner inte, men det finns en metallgrej som går ner... ni kan inte se det men en metallgrej går ner längs huset, säger en uppenbart skärrad Karmaah i sin stream en stund efter händelsen. 

I klippet (som du kan se högst upp i artikeln, sätt på ljudet) kan man tydligt höra hur Karmaah tjuter till, och att hon sedan gråter av smärta. 

– Blixten måste ha färdats ner längs huset och på något sätt träffat mig. Blixten gick in i min kontroll och slog en stor gnista och brände min hand, säger hon efter händelsen.  

– Jag har inga brännskador, men… yikes. Det var yikes. Det var det mest sinnesjukt som någonsin hänt mig i mitt liv…

Sökes till tv-serie: Folk som ser "udda" ut

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du blivit träffad av blixten?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

Juryn till Trumps rättegång utsedd

En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.

Tände eld på sig själv under Trumpmål

En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

1 timme sedan
Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

1 timme sedan
Telenor är en av Sveriges stora telekomjättar. I en video på Facebook marknadsför de en ny tjänst, som minst sagt får en del kunder att reagera. Nu bemöter de kritiken.

Kina skickar pandor till San Francisco

1 timme sedan
Kinas "pandadiplomati" fortsätter – nu blir San Francisco en i raden av amerikanska städer som tar emot pandor från landet.