Lördag 24 Jul
Stockholm

Sökes till nya Sagan om ringen-serien: Personer som ser "udda" ut

Sagan om ringen casting.
En ny Sagan om ringen-serie ska göras. Nu behövs skådisar!. Foto: Stella Pictures

Har du långa armar? långa ben? En rejäl näsa eller kanske du bara ser konstig ut? Då kan du bli världsstjärna i nya Sagan om ringen!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Har du överbett, acne-ärr eller brännmärken i ansiktet? Eller brukar du kanske få höra att du har stora ögon, små ögon eller väldigt långa armar och ben? Eller ser du bara helt enkelt lite udda ut?

Då är detta din chans att stå i rampljuset!

En castingagency i Auckland, Nya Zeeland, söker nu personer som ser ”funky” ut för att vara med i Amazons nya Sagan om ringen-serie. I slutet av förra året gick castingbolaget BGT ut och sökte korta, fula personer som kunde tänka sig att spela orcher i den nya serien – och nu letar man alltså efter nya talanger, skriver The Guardian. 

Precis som de nu 20 år gamla filmerna ska serien spelas in på Nya Zeeland. (Stella Pictures)

"Smala ansikten och långa spinkiga lemmar"

Det framgår inte av efterlysningen vilken typ av roll det gäller, men det verkar som att man söker personer av alla former och typer. 

Framför allt är man på jakt efter personer som sticker ut. Ett fult ärr, en "svulstig näsa" eller att "sakna ett ben" kan göra att man blir högintressant för den nya serien, som beräknas återuppta produktionen nu i sommar efter en coronapaus under våren.

Även stora kindben, "smala ansikten", "långa spinkiga lemmar" och starka ansiktsdrag är önskvärda. 

Det finns dock en liten hake. För att kunna vara med i serien måste man ha tillstånd för att jobba på Nya Zeeland. I dessa coronatider kan det bli ett problem. 

Nyfiken på nya serien? Läs mer om den här!

QUIZ: Är det en Sagan om ringen-karaktär eller ett receptbelagt läkemedel?

Kommentera
Kopiera länk
Dela