Har-ar-Bill-Gates-Dotter-Jennifer-Katherine-Gates
Här är Bill Gates Dotter Jennifer Katherine Gates - Foto: Instagram/jenniferkgates

Här är Bill Gates äldsta dotter Jennifer Katherine Gates

Vi alla känner till Bill Gates – ja, en av grundarna till Microsoft som också är en av världens rikaste personer. Men hur bra koll har du på hans äldsta dotter, Jennifer Katherine Gates?


1974 grundade Bill Gates och Paul Allen teknikföretaget Microsoft Corporation. 

46 år senare uppskattas Gates vara den näst rikaste personen i hela världen. Ja, enligt Forbes har han ett nettovärde på svindlande 98 miljarder dollar. 

Men det här är inte det enda som Gates åstadkommit i livet. Vid sidan av sitt jobb och allt filantropiskt arbete har han också en familj. 

Familjelivet

1994 gifte sig Bill Gates med Melinda Gates som då arbetade på Microsoft. 

Bill Gates och Melinda Gates, år 2000. Bildkälla: Jeff Christensen/AP

1996 föddes parets första dotter, Jennifer Katherine Gates. Tre år senare kom sonen Rory John Gates och år 2002 föddes Phoebe Adele Gates

Vem är Jennifer Katherine Gates?

Rory John och Phoebe Adele håller båda rätt låga profiler online. Jennifer Katherine går dock emot strömmen och är riktigt aktiv på Instagram! 

24-åringen har redan en examen i humanbiologi från det prestigefyllda universitet Stanford University och studerar just nu till läkare. 

Hon är också en skicklig ryttare och har nyligen förlovat sig med egyptiska Nayel Nassar som också är aktiv inom sporten, skriver CNBC.

Ja, en kvinna med mycket driv precis som sina föräldrar!

MER KÄNDISBARN: Så här ser Steve Jobs yngsta dotter Eve Jobs ut idag

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!