En fotograf har gjort ett nytt fynd vid Tom och Anne-Elisabeth Hagens bostad.
En fotograf har gjort ett nytt fynd vid Tom och Anne-Elisabeth Hagens bostad. - Foto: Privat/TT och Terje Pedersen/NTB/TT

Nytt fynd i fallet med försvunna Anne-Elisabeth Hagen

Norska Anne-Elisabeth Hagen försvann spårlöst den 31 oktober 2018 och hennes make, miljardären Tom Hagen, misstänks ha varit inblandad i hennes försvinnande. Nu undersöker polisen ett nytt fynd som gjorts i anslutning till parets bostad.


Medan det initialt fanns misstankar om att 69-åriga Anne-Elisabeth Hagen hade kidnappats, uppgav polisen senare att man misstänkte att hennes man Tom Hagen varit inblandad i försvinnandet och att han iscensatt de tecken som fanns på en kidnappning – däribland krav på lösensumma. 

Nytt fynd har hittats vid paret Hagens bostaden

Nu undersöker den norska polisen, enligt Romerikes Blad, ett nytt fynd som påträffats vid paret Hagens gemensamma bostad utanför Oslo. Fyndet ska ha gjorts av tidningens egen fotograf, som hittat ett ännu oidentifierat material, under onsdagseftermiddagen.

– Jag vet inte vad det var, men tanken på att det var människohår slog mig, säger fotografen.

Även norsk polis bekräftar att de är på platsen för att säkra fyndet, men betonar att de ännu inte kan uttala sig kring huruvida fyndet är relaterat till Hagens försvinnande. 

Maken Tom Hagen är fortsatt misstänkt för inblandning i försvinnandet, men är inte frihetsberövad. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!