Den dömde kannibalmördaren Jeremy Rimbaud, 34, rymde från sin anstalt.
Den dömde kannibalmördaren Jeremy Rimbaud, 34, rymde från sin anstalt. - Foto: Ingvar Karmhed/SvD/TT

Ökänd kannibal rymde från anstalt – attackerade kvinna

Den ökände kannibal Jeremy Rimbaud, 34, som mördade och åt en 90-årig man år 2011, rymde från anstalten han är placerad vid i franska Toulouse. Han gick då till brutal attack mot en okänd kvinna.


Det var under onsdagen som den franska staden Toulouse skakades av nyheten att den ökände kannibalmördaren Jeremy Rimbaud, 34, rymt från den psykiatriska avdelningen på anstalten i staden.

"Hon var helt skräckslagen"

En okänd kvinna attackerades då av Rimbaud i samband med att hon rastade sin hund. 

– Hon var helt skräckslagen. Han slog henne i bakhuvudet och slog henne med en pinne innan förbipasserande ingrep och jagade iväg honom, säger en en källa med insyn till The Independent som fortsätter:

– Det var inte förrän senare hon fick veta att hon attackerats av en känd kannibal.

Jeremy Rimbaud styckade och åt lantbrukare

Polisen anlände snart till platsen och kunde gripa Jeremy Rimbaud, som då fördes tillbaka till anstalten där han suttit sedan 2011. Detta efter att han mördat och styckat en 90-årig lantbrukare, vars tunga och hjärta han sedan tillagade med vita bönor och åt.

Rimbaud greps när han försökte mörda ytterligare en lantbrukare och dömdes den 14 november 2011 till livstids fängelse. 

På grund av att han bedömts lida av svår schizofreni och posttraumatisk stress från sin militärtjänstgöring i Afghanistan vårdas han på en psykiatrisk avdelning, rapporterar The Independent

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!