Anna Books dotter Felicia Book fyller snart 27 år.
Kolla in hur Anna Books dotter Felicia Book ser ut idag. - Foto: Leif R Jansson/TT Bild, Instagram/feliciabook. Bilden är ett montage.

Så ser Anna Books dotter Felicia, 26, ut idag

Anna Books dotter Felicia Book har hunnit bli 26 år gammal. Felicia är bloggare, makeupartist och har tidigare jobbat med TV. Men hur ser hon ut idag? Se bilderna som kommer att få dig att häpna!


Den färgstarka artisten Anna Book, 47, läser vi ofta om i tidningen. På Instagram har Anna nästan 70 000 följare, och få kan ha missat den förvandlingen Anna har gjort den senaste tiden. 

Efter att ha vunnit "Biggest Loser VIP" så satsade Anna på att göra om sitt utseende rejält. Anna gjorde en bröstoperation, tatuerade ögonbrynen och fyrade av ett bländande vitt leende som var resultatet av skalfasader.

Anna gick ner 22 kilo i "Biggest Loser VIP" och sedan viktnedgången bjuder Anna sina Instagramföljare på recept och bilder från sin härliga Spanien-resa där hon befinner sig med maken "mi amor" Roberto

Anna Book på biopremiär 2017. Bildkälla: Stella Pictures.

Anna blir ofta omskriven – vem kan ha glömt hennes bråk med Tilde de Paula eller när hon avslöjade att hon och Roberto har sex på Ica Maxi?

En vi däremot inte ser i rampljuset särskilt ofta är Annas dotter Felicia Book, 26, som Anna har tillsammans med Mehmet Yurdagul. 

När Felicia var liten hängde hon ofta med mamma Anna på olika tillställningar – biopremiärer, Melodifestivalen och röda mattan-fester var melodin då. 

Anna Book och dottern Felicia Book på Melodifestivalen-fest år 2005. Bildkälla: Leif R Jansson/TT Bild

Dessutom deltog både Felicia och Anna i "Fångarna på fortet" förra året.

Deltagandet i underhållningsprogrammet "Fångarna på fortet" blev en tårdrypande historia. 

I ett avsnitt skulle Anna, Felicia och Annas make Roberto tävla mot bland annat Dr Alban. Men tävlingen gick åt pipan. Efter att Anna misslyckades med ett uppdrag så skulle Felicia mumifieras, något som Expressen då rapporterade om.

Anna Book och Felicia Book på biopremiär 2004. Bildkälla: Stefan Jerrevång/TT Bild

– Kom igen nu då, jag ska ut härifrån, ropade Felicia i ren panik inifrån en cell. Samtidigt blev hon inlindad av bandage för att bli en mumie.

 Anna Book började störtgråta – och det är inte konstigt. Det såg riktigt läskigt ut.

– Jag tycker jättesynd om henne, sa Anna Book i "Fångarna på fortet" då.

Tidigare var Felicia ihop med "Biggest Loser"-vinnaren Hristos Adoniadis, 34. Men några dagar efter alla hjärtans dag år 2016 tog förhållandet slut – Hristos dumpade Felicia.

Hristos Adoniadis och Felicia Book år 2015. Bildkälla: Stella Pictures.

– Hristos mår inte bra. Han är inte värd mig och han kommer aldrig träffa någon lika bra som jag, berättade Felicia då för Hänt.

Hristos gick vidare med Tove Grimborg, och i mars fick paret sitt första barn.

Men nu har Felicia lämnat både Hristos och det kusliga fortet bakom sig och blickar framåt i livet. Den 30 juli fyller Felicia 27 år, och Felicia har fullt upp.

Tidigare bloggade hon på portalen Finest.se och var även deltagaransvarig för "Bonde söker fru". 

Felicia har även ett stort skönhetsintresse, och har varit makeup-artist både på Kicks och Sephora. Felicia har dessutom varit marknadschef på en tandläkarklinik.

På sin Instagram har Felicia nästan 6 000 följare, och där bjuder hon på en inblick i sitt härliga liv.

Är du nyfiken på hur Felicia ser ut idag?

Se mer i videon ovan!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.