SD-toppen Tobias Andersson berättar nu om han och Paulina "Paow" Danielssons relation.
SD-toppen Tobias Andersson berättar nu om han och Paulina "Paow" Danielssons relation.

Tobias Andersson bryter tystnaden om relationen med Paow

SD-toppen Tobias Andersson berättar nu om han och Paulina "Paow" Danielssons relation. Profilerna har setts både träna, festa och hänga tillsammans.


Paradise Hotel-profilen och bloggerskan Paulina "Paow" Danielsson, 24, har under de senaste veckorna gjort flertalet uttalanden som handlat om det politiska klimatet i Sverige, och hon har även skrivit om sina tankar kring att många svenska kändisar är kritiska till högerextrema partier.

"Känns som att alla ”kändisar” röstar på sossarna, miljöpartiet, F! och vänstern. Det är klart att de som har ett programledarjobb på SVT och 100 000 följare på Instagram och några miljoner på företagskontot inte bryr sig ifall skatten höjs lite för att dem sitter där i sina avbetalda lägenheter inne i stan. Så det kommer inte att påverka dem alls", skrev Paow i sin blogg.

Paow sågs även kampanja tillsammans med Sverigedemokraterna i Skövde. Där umgicks hon även med sin nyfunne vän Tobias Andersson

"Följde med Tobbe när han kampanjade lite också, det var kul att se", skrev Paow om sitt Skövdebesök. Bildkälla: Paow.se

Paow och Tobias sågs även träna tillsammans samt gå ut för ett par festkvällar i Skövde. 

Paow och Tobias var och tränade tillsammans. Bildkälla: Kattpaow Instagram

Paow själv är på bilden klädd i träningstights, sneakers, ett linne och en keps med SD-tryck. Andersson är i sin tur klädd i shorts och en t-shirt med trycket "Stoppa sosseriet #SD2018".

Men vad har de egentligen för relation utöver att de delar sin politiska syn? Under valveckan träffade Nyheter24 Tobias och passade då på att fråga honom om relationen till Paow. 

– Nej vi är inte tillsammans. Vi delar i viss utsträckning samma värderingar och politiska åsikter, det är många i hennes sfär som inte delar samma värderingar, så det kan vara skönt för henne att ventilera lite och få en djupare förståelse för vår politik.

– Vi bor i helt olika städer men vi ses ibland, berättar han. 

Hör hela svaret i spelaren ovan. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du varit och röstat?
Tack för din röst!