Efter att Joakim Lundell fått nya privata meddelanden från den mannen som hotar hans familj så har polisen valt att agera.
Efter att Joakim Lundell fått nya privata meddelanden från den mannen som hotar hans familj så har polisen valt att agera. - Foto: Johan Nilsson/TT

Nu agerar polisen – efter nya hot mot Joakim Lundells familj

Joakim Lundell har under senaste dagarna uttryckt sin förtvivlan över att polisen inte agerar efter hoten han och familjen tagit emot de senaste dagarna. Men efter att Joakim nu fått nya privata meddelanden så har polisen valt att agera.


Det var under fredagskvällen som Joakim och Jonna Lundells dotter Lunabelle fick dödshot riktade till sig via Instagram. Hoten bestod av en väldigt grov text som tydligt riktar hot mot dottern samt mot Jocke och Jonna, något som Joakim delade med sig av på sin Instagram-story. 

Dödshoten var mycket stötande och obehagliga med otäcka bilder till. Bland annat visade bilderna hur personen skadar sig själv med olika tillhyggen – bland annat har han eldat på sig själv, bränt sig med cigarettfimpar samt huggit sig själv med en kniv. Han bär även en svart mask som täcker ansiktet. 

Joakim visade upp de obehagliga hoten på sin Instagram. Bildkälla: Instagram/Joakimlundell

Personen bakom kontot är en man i 17-års åldern som bor i Stockholm, berättar Bloggbevakning. Men trots polisanmälan så hände det inte så mycket. 

Jocke och Jonnas fans har nu skrivit hundratals kommentarer på mannens Instagram där de ber honom sluta hota Joakim och Jonna.

"Det här är tiden då vi ska njuta av familjelivet, men istället måste vi ta itu med hat och hot". Bildkälla: Joakim Lundell Instagram

– Polisen gör ingenting efter det som har hänt. Vi har ringt dem om och om och om och om igen. Vi har blivit omkopplade till personer hela tiden känns det som. Jag har börjat tröttna, säger Joakim till Nyheter24. 

Både fans, medier och familjen Lundell har legat på polisen men fortfarande hände ingenting.

Nu när mannen tillslut börjat skriva privata meddelanden till Joakim – då har polisen valt att agera. 

Nu väntar paret på vad som kommer att ske. Bildkälla: Joakim Lundell Instagram

Nu väntar familjen på vad nästa steg blir. 

"Nu hoppas vi att han blir omhändertagen och får hjälp att bli frisk", skriver Joakim på sin Instastory. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!