Superpresenten – det fick Bianca Ingrosso av Alice Stenlöf i julklapp

Alice Stenlöf gav en riktig superpresent till sin bästa vän Bianca Ingrosso. Det valde Bianca att visa upp på sin Instagram.


Bianca Ingrosso, 24, har minst sagt haft ett tufft år. Hon gick nyligen ut med att hon valt att stänga ned sin blogg på grund av alla de hatkommentarer som dagligen strömmar in. 

– Det handlar inte längre om konstruktiv kritik, utan det är grova personliga påhopp. Jag känner inte att jag orkar med det längre, berättade Bianca i podden "Alice & Bianca – säger du A får du säga B". 

Hennes fans och följare har även inte heller fått någon klarhet varför Phillipe inte synts till på hennes sociala medier under den senaste tiden, men Bianca själv har berättat att hon "går igenom någonting väldigt jobbigt och att hon inte är redo att berätta det ännu". Detta resulterade även i att hälften av ett av tjejernas poddavsnitt klipptes bort helt.

Utöver det blomstrar karriären för Bianca. Hennes sminkmärke CAIA sålde slut på bara några minuter, programledarrollerna avlöser varandra och hennes och vännen Alice podd är en av Sveriges bäst lyssnade. 2019 kommer de även att ha en showcast i Globen. 

Bianca och Alice kommer att hålla en showcast i globen år 2019. Bildkälla: Stella Pictures/Universal

Tjejerna är inte bara kollegor utan mycket nära vänner privat, och Alica har enligt Bianca fungerat som ett otroligt stöd under den jobbiga tiden som Bianca gått igenom. 

Bland annat gav Alice en hej dundrande present till Bianca under julen. 

Här snackar vi present. Bland annat fick Bianca rosévin, en sexleksak och hallonkräm. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

I paketet fanns bland annat en sexleksak i form av den ökända Satisfyer Pro, en Yasuragi-vistelse, hundmat, blåbär, hallon, hallonkräm, rosévin, spanks, toalettpapper, och lite annat smått och gott. 

Och som ni kan se så var ju presenten minst sagt uppskattad. 

I tjejernas senaste poddavsnitt berättar Bianca om sin nya livscoach, och beskriver henne med orden: 

– Men hon är liksom så jävla skön.

Varpå Alice snabbt avbryter henne med orden:

– Oj, jag trodde du pratade om din Satisfyer Pro.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Fick du någon fin julklapp?
Tack för din röst!
Senaste nytt

"Jakt" – på liv och död

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

1 timme sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

3 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.