Paow
Paow delar med sig av både det ena och det andra på sin Instagram. - Foto: Kattpaow Instagram/Stella Pictures

Paow avslöjar: "Så många har jag legat med"

Det är i en frågestund som bloggerskan och tv-profilen Paulina "Paow" Danielsson avslöjar lite detaljer om hemliga romanser, pengar, samt en hel del intima sexfrågor.


Paulina "Paow" Danielsson har varit i rampljuset sedan hon började blogga som 14-åring. 

2013 stegade hon in i en av de Paradise Hotel-säsonger som fått flest tittarsiffror och hennes medverkan blev startskottet på en lång tv-karriär. Idag har hon medverkat i bland annat tre säsonger av Paradise Hotel, Ex on the beach, Lyxfällan, Temptation Island, Hemliga Beundrare samt ett flertal poddar. 

Paulina har varit med i Paradise Hotel tre gånger. Bildkälla: TV3

Paulina har även varit en baddare på att skapa rubriker, inte minst under sitt förhållande med Let's Dance-aktuelle Lancelot Hedman Graaf, 18. Detta då förhållandet var bitvis stormigt. Hon har även gjort en rad olika uttalanden på sin blogg som hon säger ofta kan "sticka" i PK-Sveriges ögon. 

Paow blev arg på ex-pojkvännen Lance Hedman Graaf när han bad henne dela ett klipp - utan att följa henne. Bildkälla: Stella Pictures

Utöver detta är profilen en flitig användare av Instagram, där hon ofta sänder live och har frågestunder med sina följare. Förra veckan skrev "Paow" att hon kände för att svara på vad som helst – vilket hon också gjorde. 

Bland annat fick hon frågan om huruvida hon skulle kunna vara med i Paradise Hotel eller Ex on the beach igen. 

– Ja, varför inte? En gratis semester i solen under Sveriges gråaste period och framförallt att man får betalt för det tackar man ju inte nej till, skrev hon.

En annan fråga kom från en följare som var nyfiken på hur många "Paow" haft "rajtan tajtan" med. 

"Paow" hade frågestund på sin Instagram där hon bad om "grova frågor". Bildkälla: Kattpaow/Instagram

Hennes följare fick minst sagt svar på sina frågor från den bjussiga Paulina. 

Även Laila Bagge och Bianca Ingrosso har avslöjat hur många de haft raj raj med. 

Avslöjade sexet med världsstjärnan

Under ett tidigare tillfälle valde även Paulina att dela med sig av lite gobitar från kvällen med rapparen Lil Pump. Hon avslöjade då att hon följt med till hans hotell där de ska ha haft sex. 

Post Malone och Lil Pump i Stockholm. Bildkälla: Instagram/lilpump

När hon kom till stjärnans hotellrum låg det redan framme intimservetter, kondomer och glidmedel.

– Det var väl kanske inte det bästa sex jag haft. Eller min bästa prestation, för jag var ganska full, säger Paow i podcasten "Det är inte hybris om det är sant"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du att ha lite bomchickawawa?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

2 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.