Kenway vann simhoppsguld

- 18/10/2013, 11:47 -

Det lokala mästerskapet i smihopp avgjorders igår från Jackdaws mast. Vinnare blev som väntat storfavoriten Edward Kenway, men årets mästerskap gav flera nya bekantskaper som kommer bli intressant att följa framöver.

Skeppet Jackdaw, för tillfället ankrat i Kingstons hamn, blev skådeplatsen för årets simhoppsmästerskap och som vanligt hoppade man från märsen i toppen på tiometersmasten. Vinnare blev fjolårssegraren och storfavoriten Edward Kenway med hoppet två och en halv piratskruv i pik. Hoppet har hög svårighetsgrad men det hindrade inte Edward från ett perfekt genomförande och ett mycket imponerande nedslag som fick publiken att ställa sig upp och jubla.

- Jag är mycket nöjd. Det är inte så lätt att komma till en tävling med det favorittryck som jag hade på mig innan, men jag tror inte jag kunde genomfört den på ett bättre sätt än så här, sa Edward efteråt.

På andra plats kom Charles Vane som överraskade alla med sin graciösastil. 

Tävlingen skördade även i år sina offer: Två personer landade på däck ochen blev skjuten för att han vägrade hoppa, vilket gör årets tävling till densäkraste någonsin.

Köp Assassin´s Creed IV Black Flag