Onsdag 26 Jan
Stockholm

Kenway vann simhoppsguld

Det lokala mästerskapet i smihopp avgjorders igår från Jackdaws mast. Vinnare blev som väntat storfavoriten Edward Kenway, men årets mästerskap gav flera nya bekantskaper som kommer bli intressant att följa framöver.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Skeppet Jackdaw, för tillfället ankrat i Kingstons hamn, blev skådeplatsen för årets simhoppsmästerskap och som vanligt hoppade man från märsen i toppen på tiometersmasten. Vinnare blev fjolårssegraren och storfavoriten Edward Kenway med hoppet två och en halv piratskruv i pik. Hoppet har hög svårighetsgrad men det hindrade inte Edward från ett perfekt genomförande och ett mycket imponerande nedslag som fick publiken att ställa sig upp och jubla.

- Jag är mycket nöjd. Det är inte så lätt att komma till en tävling med det favorittryck som jag hade på mig innan, men jag tror inte jag kunde genomfört den på ett bättre sätt än så här, sa Edward efteråt.

På andra plats kom Charles Vane som överraskade alla med sin graciösastil. 

Tävlingen skördade även i år sina offer: Två personer landade på däck ochen blev skjuten för att han vägrade hoppa, vilket gör årets tävling till densäkraste någonsin.

Köp Assassin´s Creed IV Black Flag 

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Intervju: Edward Kenway

Publicerades: 24 Okt 2013, 10:57

Man drog pistol under slagsmål

Publicerades: 21 Okt 2013, 13:49

iLamp3 har kommit till Karibien

Publicerades: 21 Okt 2013, 13:41

Vattenskadan som kan ruinera Kingston

Publicerades: 21 Okt 2013, 13:24

Tobagos pirater är Karibiens sämsta

Publicerades: 18 Okt 2013, 15:27

Fotoentusiasten Löjtnant Stuart avliden

Publicerades: 18 Okt 2013, 15:07