Lampan ger ett runt och varmt ljus
Lampan ger ett runt och varmt ljus

iLamp3 har kommit till Karibien

Det har spekulerats om iLamp3 länge och nu är den här. Vi har testat Lamples nya oljelampa och den är precis så bra som det talats om.


Ryktena kring Lamples nya oljelampa iLamp3 har varit många, men nu kan man äntligen sluta lita till fyllesnack och skeppslögner. Igår kom de första förhandsexemplaren till redaktionen och vi har testat lampan och är precis så imponerade som vi hade hoppats. Den höj- och sänkbara veken fungerar som en dröm och ingen som lyssnat till förhandsrapporterna kommer bli besviken. 

Även det omtalade stormskyddet fungerar väldigt bra. Vi provade lampan i riktigt blåsigt väder utan att den slocknade en enda gång, trots att lågan flera gånger var mycket nära att blåsas ut. Glasskivan är också väldigt snyggt välvd och gjord i repfritt glas, vilket ger en snygg silhuett som konkurrenterna inte är i närheten av. Ljuset är runt och varmt och inger en fin känsla av trygghet oavsett om du är ute på en vaktrunda eller bara är på väg hem från skeppskrogen en sen natt.

Den enda nackdelen vi kan se så här långt är att brinntiden är en aning kort redan på en alldeles ny lampa, vilket är oroande. Lample själva hävdar dock att den inte ska försämras nämnvärt under livstiden och om det stämmer så kan det mycket väl vara så att det inte kommer upplevas som något större problem.

Sammanfattning:

Bra

+ Höj- och sänkbar veke

+ Repfritt glas

+ Stormskydd

Dåligt

- Smalt handtag som skär in i handen

- Kort brinntid

- Aningen dyr

Den första beställningen har redan lagts av armén och den förväntasdärför sälja slut omgående. Du hittar lampan på John’s gods and hardware iNassau och Kingston.

Köp Assassin´s Creed IV Black Flag 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt