Valfisk siktad i Karibiska havet

Det går ett rykte mellan skeppen att man siktat den största valen på 50 år utanför Bahamas kust. Ännu är rapporterna osäkra, men då ögonvittnet skall ha varit Edward Kenway själv så bedöms uppgifterna som mycket trovärdiga.


Enligt ihärdiga rykten som spridits från skepp till skepp den senaste tiden skall en enorm valfisk siktats strax söder om Bahamas för en dryg vecka sedan. Ryktet gör gällade att valen sågs av piraten Edward Kenway, somav många anses som en mycket trovärdig källa. 

Edwards barndomsvän John:

- Jag har känt Edward ifemton år och har hört lögner om pengar, makt, kvinnor och politik men ljuga omen valfisk skulle han aldrig göra!

Vi har inte lyckats nå Edward för enkommentar då rykten om hans valfisk nådde land före hans skepp.

Köp Assassin´s Creed IV Black Flag 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Intervju: Edward Kenway

24 Okt 2013, 10:57

Man drog pistol under slagsmål

21 Okt 2013, 13:49
Under en helt vanlig dispyt mellan soldater och pirater drog en man pistol. Händelsen skedde inför flera chockade ögonvittnen och har satt ny fart på debatten kring vad som hänt med de hederliga gamla idealen och gentlemannaandan.

iLamp3 har kommit till Karibien

21 Okt 2013, 13:41
Det har spekulerats om iLamp3 länge och nu är den här. Vi har testat Lamples nya oljelampa och den är precis så bra som det talats om.

Vattenskadan som kan ruinera Kingston

21 Okt 2013, 13:24
Inpektionen av Kingstons fästning är klar och det är värre än befarat. Stora fuktskador har uppstått och i dagsläget är det oklart om finansieringen kommer räcka för det omfattande renoveringsarbete som behövs.

Tobagos pirater är Karibiens sämsta

18 Okt 2013, 15:27
Har ni vart i Tobago någon gång? Eller på Tobago som de själva säger. Herregud säger jag.

Fotoentusiasten Löjtnant Stuart avliden

18 Okt 2013, 15:07
En av Nassaus mest kända naturfotografer avliden. Enligt vänner skulle han fotografera berömd strandremsa, men han återvände aldrig. Nu har han hittats död.