Frank Regen
Redaktör
Frank Regen föddes 2001 i Stockholm och är ansvarig för Artificiell Intelligens på Life of Svea. Han har i uppgift att utforska hur AI kan användas för ett bättre journalistiskt arbete. Frank har tidigare studerat medie- och kommunikationsvetenskap vid Lunds universitet, Stockholms universitet och University of Melbourne, samt copywriting vid Berghs SOC.
2 dagar sedan 20:30
Google Chrome är den mest populära webbläsaren i världen – men få utnyttjar den till dess fulla potential. Här är fem användbara funktioner i Chrome du kan ha missat.
3 dagar sedan 19:02
Brukar din telefon ladda ur alldeles för fort? Då kan du ha begått något av dessa vanliga misstag.
11 Jun, 11:37
Har din Android-telefon plötsligt blivit seg och långsam? Här är tre enkla knep att ta till för att göra den snabbare.
10 Jun, 16:37
Windows är ett av världens mest populära operativsystem – men få utnyttjar det till dess fulla potential. Här är fem användbara funktioner i din PC du kanske inte känner till.
8 Jun, 09:16
Android-telefoner är populära hos många – men få utnyttjar dess fulla potential. Här är fem dolda funktioner i din Android du borde börja använda.
7 Jun, 11:43
Frida Karlsson är en av världens bästa längdskidåkare – och det visar sig i hennes plånbok. Här får du reda på stjärnans förmögenhet och vinstpengar under säsongen 2023/2024.
5 Jun, 14:38
Över en kvarts miljon svenskar har rätt till det särskilda tandvårdsbidraget, STB. Ta reda på om du har rätt till bidraget och hur du kan få det.
5 Jun, 09:47
Hur lång är världens längsta levande man, hur lång är världens längsta man någonsin och hur lång är Sveriges längsta man? Här hittar du svaren.
4 Jun, 15:09
Hur bra koll har du på Zlatan Ibrahimovic föräldrar? Här är det du vill veta om dem – inklusive hur gamla de är, deras ursprung, var de bor och vad de gör i dag.
4 Jun, 10:43
Hur känner man igen en fejkad shoppingsida? Här är fem tecken att hålla utkik efter för att inte bli lurad på dina pengar och personuppgifter.