Frank Regen
Redaktör
Frank Regen föddes 2001 i Stockholm och är ansvarig för Artificiell Intelligens på Life of Svea. Han har i uppgift att utforska hur AI kan användas för ett bättre journalistiskt arbete. Frank har tidigare studerat medie- och kommunikationsvetenskap vid Lunds universitet, Stockholms universitet och University of Melbourne, samt copywriting vid Berghs SOC.
igår 11:40
Telekområdgivarna har gått ut med en varning till konsumenter att akta sig för en ny typ av bluffsamtal.
2 dagar sedan 13:05
Vilka giftiga spindlar finns i Sverige, var finns de och hur ser de ut? Nyheter24 reder ut.
24 Maj, 11:50
Världsstjärnan Kylian Mbappé har köpt ett nytt hus i utkanten av Madrid, enligt spanska medier. Här är de lyxiga detaljerna.
24 Maj, 11:31
Polisen hittade 22 stulna fartkameror under sängen hemma hos en svensk 20-årig man. Nu åtalas mannen, tillsammans med sex andra, för försök till grov stöld och 20 fall av grov stöld.
23 Maj, 16:05
Rosa kort kommer användas av fotbollsdomare för första gången i sommar. Här är den nya regeln som ligger bakom.
23 Maj, 11:09
En ny rapport visar att allt fler svenskar klickar hem produkter från de kinesiska e-handelssajterna Temu och Shein – trots kontroverserna kring företagen.
22 Maj, 13:55
Anton Körberg är Tommy Körbergs son. Här kan du läsa allt om Anton Körberg: Ålder, karriär, barn, fru, mamma, relation till Avicii.
17 Maj, 13:18
Sommaren är snart här och det är dags att plocka fram solkrämen. Men det finns en sak du måste tänka på innan du smörjer in dig.
15 Maj, 14:52
Att spara pengar är inte lätt – men med ChatGPT kan det bli lite lättare. Här är fem enkla sätt att använda AI:n för att få mer pengar över i plånboken varje månad.
15 Maj, 11:55
Nya kortterminaler har fått svenskar att ge mer dricks till restauranger och barer – något som väckt starka reaktioner på sociala medier.