Saga Nilsson
Praktikant
Saga Nilsson föddes 1999 i Stockholm. Hon tog kandidatexamen i media, kommunikation och journalistik i Uppsala under våren 2023. Skriver både allt från inrikes- och utrikesnyheter till en del nöjesartiklar.
Här är detaljerna som du inte får missa när du brandsäkrar din lägenhet.
3 dagar sedan 16:19
Nyheter24 reder ut varför det kan vara så dyrt att hyra en parkeringsplats. – Man är mycket i händerna på hyresvärden, säger förhandlingstrategen Marcus Kjellin.
18 Apr, 14:26
Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Johan Macéus.
18 Apr, 14:02
Sverige har större problem än grannländerna med vågen av bankbedrägerier, enligt Nordea-chefen Frank Vang-Jensen. Man ska vara väldigt försiktig och skeptisk, säger han om hur utsatta grupper ska skydda sig.
18 Apr, 10:25
Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Dante Zia. Relationsstatus, längd och ursprung i italien.
17 Apr, 16:12
Linnea gifte sig med Jimmi i den nya säsongen av "Gift vid första ögonkastet". Nu berättar Linnea hur det gick när paret flyttade in i ettan på 29 kvadratmeter.
17 Apr, 13:26
Damernas landslagschef i fotboll, Marika Domanski Lyfors, har drabbats av hjärntumör. Hon har påbörjat sina läkarbehandlingar och kommer att vara sjukskriven från sin tjänst på Svenska fotbollförbundet (SvFF).
17 Apr, 13:19
I januari 204 blev det olagligt att slänga matfett och olja i vasken. Men hur ska man gör man för att slippa böter och stopp i avloppet?
17 Apr, 11:05
Allt fler tar ut pensionen på kort tid, men klarar inte av att få ihop ekonomin långsiktigt. – En kalldusch kan vänta den som tar ut pensionen på fem år, säger Trifa Chireh, pensionsekonom på Länsförsäkringar.
16 Apr, 15:04
Nyheter24 har pratat med Viktorija Milosevska, överläkare i psykiatri, som avslöjar ur man pratar om känsliga ämnen med sitt barn.