Söndag 4 Dec
Stockholm

Richard Tyler "Ninja" Blevins

Richard Tyler "Ninja" Blevins föddes 1991 i Detroit, Michigan, USA. Blevins är mer känd som streamaren "Ninja" och gjorde sig ett namn 2017 genom att streama det populära spelet Fortnite.

När Blevins var ett år gammal så flyttade han och hans familj från Detroit till staden Chicago. Han spelade fotboll som ung, samtidigt som hans intresse och dedikation för tv- och datorspel steg. 

Innan dundersuccén som streamer så var Blevins en väldigt duktig gamer och han tävlade i spel så som Halo 3, PlayerUnkown's Battleground (PUBG) och H1Z1. Men det var inom Fortnite som hans karriär verkligen tog fart.

Blevins streamar sina gamingsessioner på den populära streamingsajten Twtich och innehar idag flertalet streamingrekord. Han blev den 27 oktober 2018, den mest följda personligheten på streamingsajten med över en miljon följare på sin kanal. 

Blevins har även ett stort följe på Youtube. Där han, med sina 19 miljoner följare, är den 64:e största kanalen på sajten. Enligt uppgifter så tjänar Blevins över 500 000 amerikanska dollar per månad genom att streama Fortnite.

Ninja uppmärksammades stort av flera olika nyhetssajter och gamers när han tillsammans med succésäljande rapparen Drake slog rekord i antalet besökare på en och samma stream under 2018. Totalt lockad de över 600 000 tittare under en och samma stream.Visa resten ↓

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.