Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fortnite-proffset Ninja berättar varför han inte streamar med tjejer

- 13/08/2018, 20:31 -

Tyler "Ninja" Blevins är utan tvekan den största streamaren inom Fortnite just nu och kan ses streama på Twitch jämt och ständigt. Nu berättar han om sitt beslut att inte streama med tjejer.

Superstjärnan och tillika Fortnite-proffset Tyler "Ninja" Blevins har exploderat inom gaming- och streamingscenen det senaste året. Hans framgång har nog inte gått många obemärkt förbi då han slagit flera streamingrekord på Twitch, han hade till exempel över 600 000 tittare samtidigt på en av sina streams.

Nu så talar han ut i en intervju med tidningen Polygon om varför han har valt att inte streama tillsammans med några kvinnliga streamers.

Tyler Blevins.
Fortnite-ikonen Ninja. Bild: @Ninja / Instagram.

– Om jag har en konversation med en kvinnlig streamare samtidigt som vi spelar med varandra och det ens uppstår en liten antydan om att det flörtas, så kommer folk att spara den sekvensen och lägga ut det i flertalet videos som clickbait, sa Tyler till Polygon.

Gift sedan 2017

Tyler är sedan 2017 i ett lyckligt äktenskap med sin fru Jessica Blevins, som även hon brukar synas till på Ninjas streams på Twitch ibland. Han förklarar dock att beslutet att inte streama med andra kvinnliga streamers helt och hållet var hans eget.

– Att inte vara uppkopplad med andra kvinnor online var något som jag säkerställde till 100 procent, sa han Polygon och fortsatte:

– Beslutet togs inte av henne (hans fru). Hon hade ingenting att göra med det. Det var helt enkelt jag som tänkte "Jag älskar vårt förhållande" och "Nej, jag tänker inte utsätta dig för något sånt".

Vägen till framgång

Ninja har varit i gamingbranschen ett bra tag och tävlade i spel så som Halo och PUBG innan hans streamingkarriär inom Fortnite tog fart. Men varför blev han en sådan lysande stjärna?

– Fortnite är verkligen det perfekta spelet. Du har det faktumet att det är gratis att spela, på i princip alla plattformer och allt med spelet är mer eller mindre en fröjd, sa Ninja till Forbes. Vill du veta mer om Ninjas gamingkarriär? Då kan du läsa mer här.