Torsdag 26 Maj
Stockholm

Robert "Rob" Kardashian Jr

Robert Arthur Kardashian Jr, känd som Rob, föddes 17 mars 1987 i Los Angeles i Kalifornien.

Hans efternamn skvallrar om släktskapet med den stora Kardashian-klanen och han är mycket riktigt son till Kris Jenner och Robert Kardashian, som gick bort 2003. Robert Kardashian, alltså Robs pappa, var en av O.J. Simpsons försvarsadvokater vid den uppmärksammade rättegången 1995. 

Rob är en amerikansk modell och programledare som deltog i realityserien Keeping up with the Kardashians under de första sex säsongerna. Han är yngre bror till Kim, Kourtney och Khloé Kardashian och halvbror till Kylie och Kendall Jenner. Dessutom har han flera bonussyskon; Burton (Burt), Brody, Brandon och Cassandra (Casey).

Men mest känd är kanske Rob för sin stormiga relation till sitt ex Blac Chyna, som han har dottern Dream Kardashian med. Hon föddes i november 2016 och bara en månad senare gjorde paret slut. Sedan dess har parets öppna konflikter i sociala medier varit ett ständigt löpsedelstoff i medier över hela världen. Bland annat läckte Rob nakenbilder (det vill säga hämndporr) på Blac Chyna på Instagram i juli 2017 och blev i samma veva anklagad för misshandel av henne på Snapchat.

Visa resten ↓