Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kardashians mamma skäms över sonen – "han är överviktig och misslyckad"

- 05/06/2014, 12:37
Kris Jenner som är mamma till både Rob och Kim Kardashian, skäms över sin son.
1 av 3

Kris Jenner som är mamma till både Rob och Kim Kardashian, skäms över sin son.

Stella Pictures / Premiere/Goodwin/FAMEFLYNET PICT

Bättre tider? Rob och Kris på röda mattan innan bråken splittrade familjen.
2 av 3

Bättre tider? Rob och Kris på röda mattan innan bråken splittrade familjen.

Stella Pictures / Andre Michel

Rob Kardashian skippade Kims bröllop.
3 av 3

Rob Kardashian skippade Kims bröllop.

Stella Pictures / BJJ/Stoianov/FAMEFLYNET PICTURES

Kim Kardashians mamma Kris Jenner har inte mycket till övers för sin egen son. Kändismamman avfärdar honom som "överviktig och misslyckad".

Det var årets största nöjeshändelse. Bröllopet mellan Kim Kardashian, 33, och Kanye West, 36, lockade till sig celebra gäster och stora delar av Kardashians familj. Men en person uteblev. Nämligen Kims egen bror, Rob Kardashian.

Anledningen var ett familjebråk, som ska ha inletts med att Robert kallade Kims bröllop för "ytlig bullshit". Kim i sin tur, berättade hur besvärad hon var över att Robert inte ansträngt sig för att gå ned i vikt inför bröllopet, skrev Daily Mail då.

"Mamman får honom att må fruktansvärt"

Men det är inte bara Kim och Rob som är i luven på varandra. Enligt Radaronline.com är det grundläggande problemet nämligen Robs mamma Kris Jenner

– Alla tror att han struntade i bröllopet på grund av Kim, men det är hans mamma som får honom att känna sig fruktansvärd, säger en källa till Star Magazine. 

"Överviktig med en misslyckad strumpkollektion"

– Rob håller på att tappa kontrollen, och det är bara hans mammas fel. Hela världen tror att familjen Kardashian är så lyckliga, men Kris behandlar Rob som skit. Han säger att hon är ett monster, säger källan vidare. 

Kris anser att Rob är familjens svarta får, och att han drar skam över deras namn. 

– Kris säger att han är den enda av hennes barn som hon skäms över – en överviktig person med en misslyckad strumpkollektion, säger källan vidare till Star Magazine, via Radaronline.com.