Kris Jenner som är mamma till både Rob och Kim Kardashian, skäms över sin son.
1 av 3
Kris Jenner som är mamma till både Rob och Kim Kardashian, skäms över sin son. - Foto: Stella Pictures / Premiere/Goodwin/FAMEFLYNET PICT
Bättre tider? Rob och Kris på röda mattan innan bråken splittrade familjen.
2 av 3
Bättre tider? Rob och Kris på röda mattan innan bråken splittrade familjen. - Foto: Stella Pictures / Andre Michel
Rob Kardashian skippade Kims bröllop.
3 av 3
Rob Kardashian skippade Kims bröllop. - Foto: Stella Pictures / BJJ/Stoianov/FAMEFLYNET PICTURES

Kardashians mamma skäms över sonen – "han är överviktig och misslyckad"

Kim Kardashians mamma Kris Jenner har inte mycket till övers för sin egen son. Kändismamman avfärdar honom som "överviktig och misslyckad".


Här är Hollywoods sorgligaste familjer

Nyheter24:s nöjesredaktion har tagit en djupdykning i Hollywoods sorgligaste familjer. 

Läs mer här. 

Det var årets största nöjeshändelse. Bröllopet mellan Kim Kardashian, 33, och Kanye West, 36, lockade till sig celebra gäster och stora delar av Kardashians familj. Men en person uteblev. Nämligen Kims egen bror, Rob Kardashian.

Anledningen var ett familjebråk, som ska ha inletts med att Robert kallade Kims bröllop för "ytlig bullshit". Kim i sin tur, berättade hur besvärad hon var över att Robert inte ansträngt sig för att gå ned i vikt inför bröllopet, skrev Daily Mail då.

"Mamman får honom att må fruktansvärt"

Men det är inte bara Kim och Rob som är i luven på varandra. Enligt Radaronline.com är det grundläggande problemet nämligen Robs mamma Kris Jenner

– Alla tror att han struntade i bröllopet på grund av Kim, men det är hans mamma som får honom att känna sig fruktansvärd, säger en källa till Star Magazine. 

"Överviktig med en misslyckad strumpkollektion"

– Rob håller på att tappa kontrollen, och det är bara hans mammas fel. Hela världen tror att familjen Kardashian är så lyckliga, men Kris behandlar Rob som skit. Han säger att hon är ett monster, säger källan vidare. 

Kris anser att Rob är familjens svarta får, och att han drar skam över deras namn. 

– Kris säger att han är den enda av hennes barn som hon skäms över – en överviktig person med en misslyckad strumpkollektion, säger källan vidare till Star Magazine, via Radaronline.com.  

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

Årets museum ligger i Göteborg

Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

Tidskriften Axess Magasins chefredaktör PJ Anders Linder lämnar posten efter elva år. Han efterträds av Nina Solomin, för närvarande kulturchef på nyhetsmagasinet Fokus.

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

1 timme sedan
Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

1 timme sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

2 timmar sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.