1 av 2
- Foto: Pixabay
2 av 2

Killar – så ger du henne det perfekta sexlivet

​Din tjej har inte fått en orgasm sen Sagan om ringen gick på bio. Ni är aldrig intima, har svårt att prata om det och din frustration bara växer. Men var lugn – räddningen är här.


Alla som någon gång varit i ett längre förhållande vet att de intima stunderna i sängen lätt kan bytas ut till "På spåret" och en sämre taco-middag. Att skylla det trytande sexlivet på trötthet, ingen lust eller mycket att tänka på kan du göra ett litet tag – sedan blir det uttjatat.

Men nu är räddningen här.


Bildkälla I.vimeocdn.

Allt för den perfekta sexkvällen

50-days

Sexspelet Fifty Days of Play innehåller 50 spännande utmaningar. Turas om att slå färgtärningen och dra ett kort ur någon av de fem kategorierna – från den oskuldsfulla vita högen till den snuskiga svarta. Släng på en flaska vin och ett bättre skumbad och kvällen är klar.

Det här är perfekt om du är den lite mer blygsamma typen som inte vågar ta initiativ till lite hett "hanky panky" på söndagskvällen – nu kan du lätt skylla på spelet när du vill testa nya grejer. Tur i spel betyder inte alltid otur i kärlek.

Sugen på att beställa? Det kan du göra här.

Grunda med lite sexuellt självförtroende

Om du vill upplevas som extra oemotståndlig inför spelomgången kan du grunda med ett stänk Passion feromonparfym som gör att din partner blir upphetsad bara av att känna doften av dig. Sexighet på flaska kan ju de flesta tjäna på. Du hittar feromonparfymen här.

Lycka till på "spelkvällen" – hoppas att både du och din medspelare kommer i mål!

Vill du ha mer het läsning? Missa inte dessa 6 snuskiga leksaker som ser helt oskyldiga ut.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!