Saknar du känslan du hade när du spelade tv-spel som liten?
1 av 4
Saknar du känslan du hade när du spelade tv-spel som liten? - Foto: Wikimedia
Kolla in den här asfeta retro-kontrollen!
2 av 4
Kolla in den här asfeta retro-kontrollen! - Foto: Coolstuff
Spela alla dina gamla spel från Nintendo 8-bitar, Super Nintendo och Sega Mega Drive på en och samma konsol!
3 av 4
Spela alla dina gamla spel från Nintendo 8-bitar, Super Nintendo och Sega Mega Drive på en och samma konsol! - Foto: Coolstuff
Den här kontrollen är en klassiker!
4 av 4
Den här kontrollen är en klassiker! - Foto: Coolstuff

Så gör du din gaming mer retro – varning för nostalgichock

Hitta tillbaka till barndomen med dina första tv-spel! De är lika roliga nu som då!


Vi minns alla när vi fick vår första tv-spelskonsol i våra händer. Magi! Det var som att händerna aldrig ville göra något annat än att hjälpa Mario rädda Prinsessan eller låta Sonic fara runt i alla loopar. Spelen har utvecklats enormt sedan dess, men visst längtar man tillbaka ibland. Dagens spel må vara otroligt välgjorda, men de kommer aldrig ge samma känsla som glädjen över att förstå trekraftens mysterier. Torka tårarna! Vi har räddningen!

Den ultimata retrokonsolen är här

Du kan spela alla dina gamla spel från Nintendo 8-bitar, Super Nintendo och Sega Mega Drive på en och samma konsol! Yes, du hörde rätt! För en ynka tusing är den din. Den är kompatibel med originaltillbehören som du har på vinden och har portar för sex kontroller! Bjud hem dina vänner och duka fram 90-talet igen! Köp den här.


"Retrofiera" dina nya spel...

Om du redan har de gamla spelen på din dator kan du få samma fina känsla som back in the days med den här SNES-kontrollen för USB-port. Kontrollen är en klassiker, och spelen förtjänar sitt rättmätiga tillbehör! Beställ den här!


För dig som vill gå way, way back...

Saknar du ännu äldre spelupplevelser? Då är NES-kontrollen med USB-port rätt för dig! Res tillbaka i tiden när man tryckte på kontrollen en gång för varje ben när man skulle springa. Du kommer att känna igen smärtan i tummen om inte annat! Köp den här.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!