Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Här är sakerna för dig som älskar 3D – nästan pinsamt kul

- 30/05/2016, 11:28

Visst blir allting lite roligare med en extra dimension? Är du som oss, som inte kan få nog av 3D, så måste du spana in de här grejerna!

Varför inte göra ett ett 3D-modestatement?
Rita i luften med 3D-pennan!
...eller bygg din egen 3D-stad!

Rita i luften med 3D-pennan
Du har säkert hört talas om 3D-skrivare, där man ritar en sak på datorn och sen kan printa ut den i plast – nu finns det en variant av detta, i form av en penna. Tänk dig att du skriver på ett papper, men istället för bläck eller blyerts kommer smält plast ut som omedelbart stelnar och lämnar upphöjda konturer efter sig. Du kan också rita direkt i luften, och få fram tredimensionella figurer. Kolla till exempel de här häftiga kreationerna som alla är gjorda med 3Doodler, som pennan kallas.

Sugen på att släppa loss din 3D-kreativtet? Få mer information och klicka hem din egen penna här!

Bygg din egen 3D-stad
Varför inte uppgradera den trötta pusselsamlingen hemma med ett pussel i 3D? Regniga sommarkvällar på landet spenderas ofta genom att vrida och vända på små bitar som tillsammans skapar en platt bild. Nu finns det pussel i 3D som bildar en hel stad! Dröm dig bort till Manhattan och bygg upp New York – kanske ska du åka dit snart och på det briljanta sättet lär du dig hitta redan innan du satt foten på amerikansk mark. Eller bygg upp London, Paris, Berlin, Hongkong, Rom, Dubai, eller Tokyo.

Beställ din favoritstad i pusselform här.

Är du Game of Thrones-fan? Då kan bygga upp Westeros. Lär dig bemästra alla kungariken i bättre än Tyrion Lannister med hjälp av 1000 tredimensionella bitar.

Ja, jag vill pussla Game of Thrones-style. Klicka här!

Gör ett 3D-modestatement
Älskar du gulliga djur? Eller kläder med 3D-känsla? Då är det här tröjorna för dig! Låt ditt favoritdjur kika fram från din torso i form av ett snyggt 3D-tryck. Du kan välja mellan mops, kattunge eller marsvin. T-shirten är gjord i 100 procent bomull, och krymper inte i tvätten.

Läs mer och beställ den här!

Nyheter24