Behöver du lite coola prylar till kärran? Kolla in vår lista på sjukt sköna bilgadgets!
Behöver du lite coola prylar till kärran? Kolla in vår lista på sjukt sköna bilgadgets!

​7 praktiska tillbehör till din bil – som gör bilturen mycket skönare

Ge dig själv och bilen lite kärlek med nya tillbehör i sommar. Vissa är smarta och förenklar livet, medan andra bara är nödvändiga för en rolig biltur.


Är bilen bara förknippad med måsten? Den används till och från jobbet, stormarknaden, sommarstugan och fjällen. Samma rutter och samma utsikt. Ta hjälp av de här prylarna och gör cruisandet till ett nöje igen.

1. Uppumpade däck
Pumpa däcken till perfektion var du än är – skaffa en luftpump! Kom ihåg att däcken ska ha 10-15 procent högre lufttryck i däcken än vad som står rekommenderat i dörren på bilen. Du sparar bränsle och ökar däckens livslängd!

Klicka här för att läsa mer om luftpumpen.


2. Slipp skräp och stök med Drop Stop
Det är lätt att bli galen på allt som slinker ner mellan sätet och växellådan. Mynt, smulor, nycklar och mobiltelefonen verkar dras magnetiskt mot springan som leder ner under sätet. Med det här skyddet som man klämmer ner i glappet behöver du aldrig oroa dig igen, det fångar upp allt du tappar!

Läs mer om Drop Stop


3. Vikbart solskydd

Sätt upp det här solskyddet på vindrutan medan din bil står parkerad så kan du komma tillbaka till en bil som inte är kokhet, samtidigt som du spelar grannarna ett spratt. De kommer få hjärtat i halsgropen och ett gott skratt.

Ta en närmare titt på produkten!

4. Pynta med Star Wars-prylar
Låt kraften vara med dig i bilen med det ultimata Star Wars-kitet. Du får med bildofter, isskrapa och ett antislip för mobilen. Sen är det bara på med solglasögonen och föreställa dig att du kör Millenium Falcon till jobbet.

Kolla in prylarna här!


5. Minikylskåp
Glöm ljummen läsk vid körpausen! Nu kan du alltid ha med dig välkyld dryck i bilen. Du kopplar bara in kylskåpet i cigarettuttaget. Om du hellre vill hålla matlådan varm kan du enkelt förvandla kylen till ett värmeskåp!

Spana in kylskåpet här.


6. Håll rent med Cyber Clean-slajm
Det kan vara svårt att hålla rent i bilens alla skrymslen och vrår. Nästa gång: Ta hjälp av slajm när du städar bilen, det når där du inte når. Slajmet kommer in i alla springor och tar med sig smutsen ut.

Ta reda på mer om Cyber Clean här!

7. Powerbanken Nomad Roadtrip
Den här uppdaterade klassikern gör livet enklare! Ladda mobilen i bilen och ta sedan med dig laddaren när du är på språng. Den fungerar då som din powerbank hela dagen.

Läs vidare om Nomad Roadtrip!


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.