Är du en sjukt morgontrött person? Spana in de här galna väckarklockorna!
Är du en sjukt morgontrött person? Spana in de här galna väckarklockorna! - Foto: Pixabay

​7 geniala väckarklockor för dig som är riktigt morgontrött

Svårt att vakna på morgonen? Vi tipsar om väckarklockorna som hjälper dig som är morgontrött att komma upp ur sängen och starta dagen med ett leende (typ).


​Är det farligt att snooza?

Svar: Nej, det är inte farligt att snooza enligt forskarna. Men om man ställt klockan på en senare tid från första början hade man fått mer sammanhängande sömn. Det är med andra ord bra att gå upp vid första väckarklockssignalen.

Väckarklockan kan både vara din värsta fiende och din bästa vän. I Sverige snoozar två av tre varje morgon och stockholmarna är värst. Bäst är det dock, enligt forskarna, att gå upp vid första signalen eftersom du då får en mer sammanhängande sömn. Något som inte alltid är det lättaste! Du kanske har lärt dig att stänga av din väckarklocka i sömnen eller vant dig vid signalen så att du inte vaknar. Som tur är finns det lösningar för allt – som dessa sju klockor:

1. En flygande klocka
För dig med stora problem att komma upp på morgonen rekommenderas den här drastiska lösningen. Väckarklockan skjuter iväg en propeller när den ringer och tystnar inte förrän du snällt placerat propellern i sitt ställ igen.

Kolla in den fantastiska propellerklockan här!

2. Vakna som en superhjälte
Vill du vakna som en superhjälte varje morgon? Här kan du välja om du vill ha Batman, Superman eller Jokern som väckarklocka. För att maxa upplevelsen kan du köpa två och skapa ett battle mellan Batman och Superman i sovrummet.

Läs mer om klockan här!


3. Lek ta-fatt tills du blir pigg
Om du har provat allt, men fortfarande lyckas försova dig så att du missar morgonmötet bör du skaffa en sån här. Den är som ett djur som snabbt hoppar ner från sängbordet och åker tjutandes runt på golvet innan du får fatt i den och kan stänga av den. Det fina är att du då redan står upp!

Kolla in Clocky här!


4. Blått sken
Det kan finnas olika anledningar till att man har svårt att komma upp på morgonen. Den vanligaste är att man somnat för sent eller sovit dåligt. Med den här klockan tar du kommandot över din sömn och den hjälper dig både att somna och att sova bra hela natten. Sen väcker den dig skonsamt med ett blått sken, när du sover som lättast.

Kika in här för att ta reda på mer!


5. Bra vibrationer
Har du och din partner olika scheman? I så fall är ett aktivitetsarmband den perfekta lösningen för dig. Det väcker dig genom att vibrera på handleden när du sover som lättast, och som alltså inte väcker din partner. Den samlar också din sömnstatistik i appen.

Checka in väckarklockan här!


6. Bli väckt av Darth Vader
Ibland är den enklaste lösningen för att komma upp på morgonen den bästa. Skaffa helt enkelt Darth Vader som stirrar stint på dig tills du går upp. Hotfullare väckarklocka får man leta efter!

Läs mer om produkten här!


7. Vakna av att solen går upp
Naturligt är bäst brukar det heta, men i mörka Sverige behöver solen lite hjälp på traven. Den här lampan väcker dig med en soluppgång varje morgon. Om du känner dig trött och hängig på vintern fungerar den också som solterapi med en ljusstyrka på 10 000 Lux.

Klicka hem "Sunrise System" här!


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.