Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Hängmattan du MÅSTE ha i sommar

Spendera semestern i denna – ja tack!

Spendera semestern i denna – ja tack!

Shopping | 19/05/2016 13:01

Hur skönt är det inte att slappa i hängmattan lata sommardagar? Fördelen med denna smarta hängmatta är att den inte bara är bekväm, den är också superenkel att ta med till stranden, parken eller festivalen.

Glöm att stå i timmar och svärandes försöka knyta upp en hängmatta mellan två (sneda) träd. I sommar fäller du bara ut ditt stativ och monterar enkelt upp hängmattan – på mindre än 1 minut.

Både skön & lätt

Denna portabla hängmatta – som man skulle kunna kalla hängmattornas 2.0 – erbjuder inte bara gött häng, utan har också ett smart stativ som gör att du snabbt kan fälla upp och fälla ner den. Läs mer och beställ den här.

Den medföljande väskan gör också att du lätt kan bära med dig hängmattan och sedan montera upp den på valfri softningsplats.

Zzzzzzzzemester....


Hur skönt? Den smarta beställer hem en matta till varje person i familjen, eller kompisgänget – så att ni slipper kivas om vem som ska få njuta av mattans sköna gung.

Fakta om den portabla hängmattan:

- Vikt: 9,5 kg

- Klarar att bära personer upp till 110 kg

- Passar bäst för personer som är upp till 190 cm långa

- Material: Stativ av stål, hängmatta av nylon

- Storlek uppfälld: 250 x 85 x 80 cm

- Tar mindre än 1 minut att slå upp eller ihop!

- I förpackningen: Hängmatta, ställning, bärväska och bruksanvisning

Här hittar du mer information om den portabla hängmattan här.


Tips för resan!

Ska du ut och resa, och har inte plats för mer än en liten, liten hängmatta? Då kan denna hängmatta i miniatyrformat, även kallad Superhängmattan, vara något för dig.

Den är gjord i nylon och så liten att du enkelt kan stoppa ner den i fickan på badbyxorna eller i handväskan. När det sedan är dags för din powernap: Spänn upp Superhängmattan mellan två palmer – eller två lycktstoplar. Natti-natti!


Här kan du chilla i sommar! Läs mer om Superhängmattan eller beställ den här.