- Foto: © Seth Mayer 2009

7 prylar du måste ha när du firar Sveriges nationaldag

Oavsett hur du firar Sveriges nationaldag den 6 juni är det här grejerna som kommer göra att din dag går från "bra" till "fantastisk"!


1. Nationaldagspicknick i parken?

Då vill man ju inte drycka något fisljummet rosé! Håll drycken härligt läskande med Chill Caddy Portabel Dryckeskylare.

2. "Now, the party don't start 'til I walk in!"

Yes, vi väljer att citera Kesha här. Ta med dig festen med den här "håll käften-högtalaren" som du rullar med dig! Den har det coola namnet Vooni City Rocker – här kan den bli din.

3. Njut av ölen på ett vuxet sätt

Öl är ju gott och passar bra när något ska firas! Men många jobbar ju tyvärr dagen... Så som den vuxna, ansvarsfulla person man ju är gäller det att ha koll på hur mycket man fått i sig. Det gör du med den smarta öppnaren Beer Tracker som registrerar hur många flaskor du avverkat så du kan vara någorlunda pigg och fräsch dagen efter!

Här hittar du den.

4. En festlig peruk

För vem vill inte se ut som "Inga-Plinga-Flinga from Schweden" nationaldagen till ära?

Kolla in Yellow Poodle Peruk här.

5. (National)dagens outfit!

Vad ska man ha på sig en sån här festlig och somrig dag då? En söt och fladdrig klänning går ju alltid hem. Här finns fler bilder på den här vackra kreationen!


6. Var den BBQ-mästare du alltid har velat vara

Med den här Bluetooth-Stektermometern är det äntligen möjligt att göra köttet precis så blodigt eller genomstekt som du vill ha det. Extra plus för att den följer den moderna utvecklingen så du kan få all information direkt till din lur via bluetooth. Här kan du läsa mer om stektermometern.


7. Väck med snoppen!

Att snoppa jordgubbar till en hel tårta är både trist och slitsamt. Investera i en jordgubbssnoppare så sparar du både tid och energi, och dina gäster får mer kvalitetstid med dig. Hur bra är inte det då på en skala? Här hittar du en jordgubbssnoppare som är enkel att använda.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!