Gårdagen var grymt kul. Idag? Not so much.
Gårdagen var grymt kul. Idag? Not so much.

6 prylar när du är riktigt, riktigt bakis

Skär dagsljuset in som smärtande laser i din hjärna, bultar huvudet som en slaghammare, åker magsäcken berg- och dalbana? Den här artikeln är till dig.


Du vet att man ska dricka varannan vatten och allt det där, men av någon anledning spårade det lite för mycket igår. Vi kan förmodligen inte bota ditt alkoholmarinerade tillstånd, men vi kan lindra det aningens med dessa prylar:

1. Hangovercup
Du behöver få i dig vätska. Men händerna är darriga, och dessutom är det jobbigt att resa sig upp ur sängen för att inta vatten/cola/kaffe. Säg hej till hangovercup. Med stadigt handtag, pipmugg och rum för en hel liter vätska är den din perfekta dagen efter-vän.
Ligg och smutta i väntan på att betongkepsen ska luckras upp och gårdagens misstag falla i glömska.

hangovercup

Här hittar du Hangovercup.

2. Hatt med visdomsord
Visa för omvärlden att du har lärt dig din läxa med denna Spola kröken-hatt. Perfekt att dra på dig när du ska hasa ner till gatuköket eller pizzerian för inköp av det flottigaste som finns att tillgå. Den gula färgen kommer att dra uppmärksamheten från dina rödsprängda ögon och som bonus skyddar den nätta lilla skärmen från solens smärtande strålar.

spola-kroken-hatt

Stylingtips! Det finns också en matchande t-shirt till, med samma viktiga budskap. Den hittar du här.

3. Lyssna på total terror
Har du ångest över gårdagens misstag? Varför inte lyssna på lite musik som ger utlopp för dina rivande känslor. Skivan Total terror beskrivs som en samling av 27 låtar i rasande crust core med inslag av death metal. Vi rekommenderar givetvis att du lyssnar lite extra på spår nummer 16 – ”Bakfull”.

total-terror
Här hittar du dödsmetallen.

4. Kolla att du lever
Det kan bli lite långtråkigt där i bakissängen. Roa dig med att kontrollera att du verkligen lever (även fast det känns som att du är någonting direkt hämtat från Walking dead).
Med denna blodtrycksmätare kan du enkelt kolla att blodet pumpas som det ska genom din kropp. Trä bandet runt armen, och ligg sedan och njut av liveuppdateringar på din mobiltelefon.

blodtrycksmatare
Visst, med ett pris på 1190 kronor kan det kännas som en dyr ”leksak”, men hur mycket brände du egentligen inte på öl och drinkar igår? Investera i hälsan från och med nu!

5. Ryggkliare
Kliar det på ryggen? Har nattens sällskap redan gått och kan inte hjälpa dig? Då är ryggkliaren din nya käresta. Med 70 centimeters räckvidd når den de mest svåråtkomliga ställena och lindrar dina plågor. Välj mellan en ”krattformad” eller den mer naturtrogna handen.

ryggkliare

6. Magiska baconfixaren
För sliten för att gå ner till Donken? Lugn, du kan få din dos av fett och salt ändå – med minimal arbetsinsats. Lägg ett par baconskivor på denna pryl, stoppa in i micron ett par minuter och – tada! – perfekt krispiga baconskivor. Ät dem direkt med händerna, om du så måste.

piggy-wiggy

Piggy wiggy heter makapären som hjälper dig att fixa biffen, förlåt fläsket.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du bakis idag?
Tack för din röst!