Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

6 snuskiga leksaker som ser helt oskyldiga ut

- 14/06/2016, 17:22 -

Sluta gömma undan dina sexleksaker – kamouflera dem istället! De här snuskiga sakerna kan du strössla ditt hem med utan att någon märker.

1. Läppstift är ju inte snuskigt, det är ju till för att måla läpparna med

Just det här läppstiftet är till för de nedre läpparna bara, inga konstigheter! Du klickar hem Lipstick Vibe här.

Läppstiftsvibrator

2. Jaså den här? Det är min nackkudde, för att ge lite extra stöd när jag glor på tv

Röd kudde

Eller så är det min mysiga sexkudde som jag använder för att få till mina favoritställningar när jag gör allt annat än att kolla på På spåret! Du kan läsa mer om kudden Liberator Wedge här.

Kvinna och man i säng med kudden Liberator Wedge

3. "Åh har du bakat?" – Nej, det är precis det jag inte har gjort

Med den här vibratorn som ser ut som en cupcake kan du göra allt annat är söta saker i köket. Här hittar du Cupcake Vibrator.

Sexleksak som ser ut som en cupcake och en plåtburk

4. Massagestav för hela dig

Fairy Wand är en massagestav som hjälper dig att mjuka upp onda knutor och stela muskler. Och på natten hjälper den dig att slappna av på helt andra sätt... Här köper du Fairy Wand.

massagestav och vibrator

5. Gör som Angelina Jolie och njut av en mumsig strut

Svalkande njutning i sommarsolen? Ja tack, en skön glarre säger man ju inte nej till. Dessutom bidrar leksaken med bakgrundsmusik. Naturligtvis den svenska p-rullens ständiga soundtrack – jazz. Glassen ger så bra vibrationer att den finns i frysen (eller kanske snarare byrålådan) hos Angelina Jolie, Kate Moss och Baby Spice. Om du gillar heta glassar och vill bli en i gänget hittar du din egen i Scream Vibrator här.

En vibrator som ser ut som en glasstrut

6. "Mys"-belysning

Att tända ljus när man ska mysa med sin dejt framför The Notebook känns ju ganska oskyldigt. Om hen bara visste att du fyller hela rummet med feromoner – hormonet som gör en upphetsad... När ljuset och ditt ragg har smält kan du droppa lite av den rinnande ljusmassan över hen, eftersom det även fungerar som massageolja. Om du planerade det? Absolut inte, du skulle bara fixa lite mysig belysning. Här hittar du massageljuset med feromoner.

Guldigt massageljus med feromoner