Just nu: Passa på att fynda prylarna till superpris!

Bra deals på ännu bättre grejer! Kolla in och hitta det som gör sommaren bättre för just dig.


Du förtjänar ju såklart att få världens bästa sommar, och vi har listat prylarna som hjälper dig på traven. Och dessutom är de på rea! Värt att kolla in när vädret inte är på topp.

För bästa sommaren!


En helt livsnödvändig sak som man bara måste ha är såklart en egen mjukglassmaskin! Den här kostar dessutom bara 199 kronor. Skaffa ett gäng med olika strössel och riktigt mycket chokladsås, så har du i stort sett allt du behöver för en underbar sommardag. Ja, det är du värd...!


Vad sägs om lite blommor för att skapa en riktigt bra sommarkänsla? De här konservblommorna är ju hur söta som helst, och kan odlas av alla. Du behöver alltså inga gröna fingrar. Nu får du dessutom tre till priset av två!

En sämre sak med sommaren är ju annars alla kryp, men med en Waspinator blir du i alla fall av med getingarna. Och de är ju de allra värsta. Dessutom skadas inte en enda geting! Det Waspinator gör är i stället att skrämma bort dem, genom att likna ett stort getingbo. Även denna kan du just nu köpa tre till priset av två.

Skönhet
Klart att du förtjänar att ta hand om dig själv lite extra! Vad sägs till exempel om en riktigt lyxig kroppsolja med sheasmör? Den här är från Sense of Karma och kostar just nu bara 89 kronor på rea. Shoppa den här, till ett riktigt bra pris!


Ett snabb beatuy-fix är snyggt lackade naglar. Vad sägs om ett somrigt rosa, eller läcker nude. Just nu har Ellos rea på sina nagellack och du kan fynda en mängd olika färger från 19 kronor flaskan. Här hittar du lacken! För riktigt sommarsläta ben kan en epilator vara en bra idé. Den här från Philips kommer dessutom med ett helt kit, så att du kan fixa både ben och trixigare ställen som typ ansiktet med samma pryl. Just nu kostar det bara 449 kronor och du kan köpa det här.

Teknik

drönare teknikmagasinet

Kanske blir sommaren lite, lite roligare med en drönare? En som fått bra betyg är Hubsan X4 Cam Plus. Den funkar att köra inne, om det skulle regna, men framför allt funkar den bra ute. Då kan du dessutom använda drönarens kamera, och få några riktigt bra sommarbilder. Köp den här, med 100 spänns rabatt!

racerbåt speeddevil

Men du måste ju ha schyssta leksaker i vattnet också! Vad sägs om en 78 centimeter lång båt med en topphastighet på 15 kilometer i timmen? Nu kostar SpeedDevil Aqua Ripper dessutom under femhundra kronor, och du kan hitta den här.

cardboard vr rea

Men om det regnar då? Då är det ju bara att stanna inomhus, såklart. Och det bästa sällskapet du kan ha är ju såklart ett par riktigt bra VR-glasögon! När de bara kostar 29 kronor är det nästan dumt att inte skaffa dem. Kolla in dem här!

För hemmet


Tänk dig det här: Du sitter på en solig plats och sippar på en färskpressad juice ur ett riktigt snyggt glas. Riktigt instagramvänligt, eller hur? Här kan du köpa en juicemaskin för bara 349 kronor, vilket är en rabatt på tio procent. Och glasen då? De är från Iitala och är just nu nedsatta från 649 kronor till 495 kronor. Här fyndar du dem.

Men det viktigaste av allt är väl ändå att ha fina minnen? På den här fina kartan kan du skrapa bort de länder som du besökt. Det är ett konstverk som ständigt förändras. Perfekt för dig som ska ha en äventyrlig sommar! Originalpris är 379 kronor, men just nu så kostar den endast 189. Kartan hittar du här!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!