Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

5 glödheta presenter till någon som älskar stark mat

. Foto: Shutterstock

Har du en polare som alltid ska impa genom att äta riktigt stark mat? Kanske är det till och med du som är hen. Upp till bevis!


Låt din polare få testa sin gräns – hur starkt klarar hen?

Det här presentkitet är perfekt för den som vill se vart sin smärtgräns för hetta går. Genom dessa fyra olika smaker av chilinötter från Chili Klaus kan du gå från starkt, sött och gott till "hjääälp, min tunga brinner upp!".

Kitet innehåller fyra smaskiga boxar med smaker som choklad, -chili- och lakritskulor i olika vindstyrkenivåer. Förutom att Chili Klaus nötter är högkvalitativa när det kommer till råvaror och produktion är de dessutom riktigt välsmakande! Perfekt julklapp eller present till den nötälskande pappan eller brorsan! Varför inte tävla om vem som klarar att äta den starkaste chilinöten?

Chili Klaus Collector box kan du köpa HÄR.

Till den som alltid klagar på att maten inte är tillräckligt het

Du har varit där förut. Ni äter en välsmakande middag med trevligt sällskap. Ni njuter av måltiden. Och så plötsligt så utbrister den där kompisen att maten inte är tillräckligt stark. Se därför till att ställa dessa dekorativa cowboygubbar innehållandes jalapeno-smak samt BBQ-smak.

Kommer dessutom i snygga glasflaskor som definitivt kommer att vara en snackis vid matbordet. Köp Whopp Ass Grillsås HÄR.

För den som vill ha lite spänning i livet 

Denna presentbox från Partykungen är oslagbar eftersom den blir både en upplevelse för mottagaren och säkerligen ett minnesvärt ögonblick. Antingen tävlar ni tillsammans eller låt presentmottagaren utmana sig själv! Boxen innehåller hela tolv flaskor med chilisås i fyra olika grader av hetstyrkor. I den allra starkaste såsen finner du dessutom capsaicin som lämnar efter sig en brännande hetta – inget för fegisar med andra ord! Förutom flaskorna med chilisås tillkommer även en tärning, skyddsglasögon och ett spelbräde.

Klicka hem den här trevliga boxen HÄR.

Finpresenten

Bara för att något kommer i en elegant förpackning betyder det inte att det inte är starkt. De här fina flaskorna innehållandes mosad jalapeno är perfekta för någon som älskar stark mat, men som också uppskattar när maten är god.

Perfekt att använda som komplement till köttet, kycklingen eller grönsakerna! Här kan du klicka hem Pure Jalapeno.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.