Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

8 heta vuxenprylar som du bara vill köpa på nätet

- 01/07/2016, 15:37 -

Det kan kännas lite pinsamt att köpa de här grejerna face to face.

Denna artikel innehåller adlinks.

1. Sexspelet Fifty Days of Play innehåller 50 sexiga utmaningar. Släng på en flaska vin och ett hett skumbad och kvällen är gjord. Sugen på att beställa? Det kan du göra här.

50-days

2. Fyll sovrummet med feromoner – hormonet som gör en upphetsad... När ljuset och ditt ragg har smält kan du droppa lite av den rinnande ljusmassan över hen, eftersom det även fungerar som massageolja. Här hittar du massageljuset med feromoner.

Guldigt massageljus med feromoner

3. Och om du själv vill bli extra oemotståndlig kan du grunda med ett stänk Passion feromonparfym. Sexighet på flaska kan ju de flesta tjäna på. Du hittar feromonparfymen här.

feromonparfym

4. En mysig kudde som ger rätt vinkel, stöd och gör de lite avancerade ställningarna mer lätta att utföra. Du kan läsa mer om kudden Liberator Wedge här.

Kvinna och man i säng med kudden Liberator Wedge

5. Fairy Wand är en massagestav som hjälper dig att mjuka upp onda knutor och stela muskler. Och på natten hjälper den dig att slappna av på helt andra sätt... Här köper du Fairy Wand.

massagestav och vibrator

6. Med den här appstyrda vibratorn behöver du och din partner inte ens vara i samma rum för att tillfredsställa varandra. Du hittar den appstyrda vibratorn här.

Appstyrd vibrator och två telefoner med sex-sms

7. Du kommer aldrig mer att vilja spela monopol efter att du testat den hetare varianten Monogamy, där du vinner så mycket mer än bara äran. Sugen på att... Spela? Du hittar Monogamy här.

sexspelet monogamy på ett golv med öppenspis

8. I det här spelet får du och din medspelare utmaningar som kan vara allt från att få smisk till att klä av sig ett plagg samtidigt som man stönar och skådespelar sin orgasm. Spelet är slut när någon är helt naken, men ni kommer garanterat att ha "kommit i mål" innan dess. Här kan du läsa mer om och beställa sexspelet Strip or Tease

strip or tease

Om du har dåligt med förvaringsutrymme och bara vill ha sexprylar som kan maskeras som någonting annat borde du läsa den här listan.