Jättenäsa fylld med tvål – eller kanske en smart ring? Den härliga nyheten är att du har råd med båda!
Jättenäsa fylld med tvål – eller kanske en smart ring? Den härliga nyheten är att du har råd med båda!

16 AWESOME prylar – som blir dina för en hundralapp

Har du en hundring som bränner i fickan? Då kan du välja och vraka bland dessa roliga grejer.


Visst är det roligt att unna sig nya saker! Ännu roligare om grejerna inte kostar skjortan. Som dessa fynd...

1. Ringen som samtidigt är en flasköppnare

ringoppnare

Aldrig mer behöver du rafsa igenom kökslådorna i desperat jakt på en öppnare, eller stå med en kall – oöppnad! – öl på festivalen. Vi säger som Beyoncé: Om du gillar det, sätt en ring på det.

Flasköppnaren, nej vi menar ringen hittar du här. Pris: 49 kronor.


2. En kaffevärmare, som gör kaffet lagom varmt tills du druckit upp det
kaffevärmare

Sitter du ofta och dricker kaffe vid datorn? Blir det för snabbt kallt? Lösningen är enkel, en kaffevärmare som pluggas in i USB-porten. Pluspoäng för att du sänder ut "jag är ett dataproffs"-signaler, till din omgivning.

Kaffevärmaren hittar du här, och den blir din för 79 kronor.

3. Lampa till datortangentbordet, för att du ska se vad du skriver

Många datorer har idag upplysta tangentbord, men inte alla. Råkar du ha en dator som saknar ett upplyst tangentbord är lösningen inte att köpa ny dator, det räcker med att köpa en USB-lampa. Lampan kostar endast 79 kronor, så tänk hur många tusenlappar du sparar!

USB-lampan finns här.

4. Snurrande LED-lampa (99 kr) med discoeffekt

led-lampa

Kommer du ihåg förr i tiden när man var tvungen att köpa en hel discoboll för att få lite partystämning hemma? Nu räcker det med att skruva i denna snurrande LED-lampa. På med musiken och...

Dansgolv
Här hittar du LED-lampan


5. Spray som neutraliserar illaluktande gaser


Tenderar folk i din omgivning att lätta på trycket trots att du är i närheten. Då är det bara att dra upp ”fart extinguisher” och spraya mot luktens källa, vips så är lukten borta.

Fart extinguisher hittar du här för 70 kr.


6. Växt som mumsar i sig flugor och andra kryp i din omgivning

kottande-vaxt
En köttätande växt är kanske en av de coolaste växter som finns överhuvudtaget. Den livnär sig på kryp som mygg och flugor, och känns ju betydligt mer spännande att ha hemma än ett par dammiga pelargoner. Den kostar inte mer än 100 kr!

Beställ den gröna lilla köttätaren här.

7. Spionglasögon (79 kr) för att skydda dig mot backstabbers

spion-glasogon

Visst undrar man ibland vad som pågår bakom ens rygg? Nu kan du ta reda på det! De här glasögonen har små speglar i ytterkanterna så att du kan se vad som händer bakom dig. Känn på den, 007!

Spana in brillorna här.

8. Laddare till bilen som passar ALLA telefoner

laddare-bil
Woho – en superbillig mobilladdare som endast kostar 99 kr. Den saknar helt sladdar och har istället 2 USB-uttag. Du använder bara din vanliga laddningssladd och sätter i den i billaddaren – därav fungerar både iPhone och andra tillverkare.

Vill du köpa den hittar du den här.

9. En kabel för dig som vill lyssna i 2 hörlurar med en mobil

horlurar
Reser du mycket med din familj eller kompisar kan detta vara räddningen för den långa resan. Med en så kallad splitter kan du tillsammans med någon annan se på film tillsammans i en och samma mobil men i två par hörlurar.

Här hittar du splittern.

10. En spartansk vattenpistol– både billig och simpel

vattenpistol
Nu när det är varmt ute kan det vara roligt med vattenkrig. Vill du skippa att lägga åtskilliga hundralappar på en cool vattenpistol kan du med en PET-flaska och ett PET-vattengevär för 70 kronor ha minst lika roligt. PET-vattengeväret finns här.


11. Portabel siren (79 kr) för att uttrycka ditt missnöje
portabel-siren

Tog någon sista kaffet på jobbet? Siren! Har sambon glömt att ta undan disken? Siren! Ja, du förstår ju – det finns ett oändligt antal användningsområden för denna.

12. 3D-pussel som blir en fungerande klocka

3d-pussel

Har du långtråkigt? Då ska du klicka hem det här pusslet. Det bästa är att du inte bara har ur-kul (he he) när du gör det, utan att du sedan också har en snygg och fungerande klocka att njuta av.

Pusslet kostar 99 kronor och finns här.

13. En cool näsa som är fylld av duschkräm

nasa
Det brukar vara ganska otrevliga saker som kommer ut ur näsor – men inte ur denna! Fäst den på väggen, tryck ett par gånger och njut av väldoftande duschkräm. Jättenäsan finns att köpa här och kostar 99 kronor.

14. Sudokukub – samla siffrorna 1-9 på alla sidor


Känner du någon som tycker rubiks kub är för lätt, eller någon som är ruskigt smart. Köp den här sudokukuben för 99 kronor och se om hen kan lösa den. Den bygger på samma logik som rubiks kub men är möjligen snäppet svårare.

Här finns den!

15. Dammsugare för tangentbord – för den som smular mycket

dammsugare-tangentbord
Smular du mycket vid datorn eller har du helt enkelt samlat mycket damm under knapparna? Oavsett så är denna USB-dammsugare den perfekta prylen för dig. Den kopplas enkelt in via USB i din dator och suger i 2 hastigheter. Dessutom får du med två munstycken på köpet.
Dammsugaren finns här. Pris: 80 kronor.

16. Ballongjojo – den sjukt beroendeframkallande leksaken

balongjojo

Vem visste att det kunde vara så kul att köra jojo med en vattenballong? Det är det i alla fall! Har du inte testat? Här hittar du ett trepack för 49 kronor.

Sugen på mer läsning? Varför inte testa om du kan ta dig igenom denna lista utan att spendera 500 spänn, eller spana in vår guide till VR-glasögon för alla plånböcker.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!