Teknikproffset: Här är 5 bästa mobilerna just nu

Just nu är de här 5 mobilerna de bästa på marknaden. Vilken är din favorit?


Mobilmarknaden är en riktig djungel och det är svårt att veta vilken telefon som är den bästa. Vi bad teknikproffstet Mathias Ehrlin, som driver techbloggen Nya Prylar, att välja ut sina favoriter. Här har ni hans lista.

Apple iPhone 6S plus 128 GB – bra batteritid

Apple Iphone 6S plus

Det amerikanska superföretaget Apple levererar gång på gång riktigt bra telefoner. 6S plus är till och med bättre än vanliga iPhone 6S med en skärm som inte bara är större utan även skarpare. På kamerasidan har den inbyggd stabilisering för att kameran ska kunna eliminera en ostadig hand. I och med att 6S plus är så stor har Apple kunnat trycka i ett riktigt stort batteri också, så batteriet ska räcka även för den som använder mobilen mycket.

Här hittar du iPhone 6S plus 128 GB, och där kan du även jämför priser.

Samsung Galaxy S7 edge – snygg och vattentät

Samsung Galaxy s7 edge, Prisjakt

På andra sidan jorden har Samsungs experter tagit fram S7 edge. S7 edge har en välvd skärm som ser grymt snygg ut och gör att mobilen är skön att använda. Mobilen har även försetts med vattentäthet, den kanske bästa mobilkameran någonsin och även ett riktigt stort batteri. Vill man ha den bästa telefonen som inte har en Applelogga är S7 edge ett riktigt bra val.

Jämför priser på Samsung Galaxy S7 edge här.

LG G5 – utbytbara delar och vidvinkelkamera

LG G5, Prisjakt

LG har länge varit ett märke som hamnat lite i skymundan. Trots detta är deras nya G5 en telefon som är riktigt bra men framförallt väldigt rolig. På baksidan har LG överraskat med 2 kameror, en vanlig kamera och en med otrolig vidvinkel vilket gör att du kan stå väldigt nära men fortfarande få med hela motivet. G5 har också utbytbara delar – så vill du ha bättre högtalare eller större batteri så är det bara att byta ut det. Dessutom är G5 hyffsat billig!

Jämför priser LG G5 och hitta köpställen här.

Huawei Nexus 6P 64 GB – Googles supermobil

Huwei Nexus 6P, Prisjakt

Google har tagit hjälp av Huawei för att försöka göra den perfekta mobilen, resultatet blev Nexus 6P. Mobilens fysiska delar är framtagna av Huawei vilket betyder en mobil som känns otroligt lyxig. Programvaran i mobilen är däremot gjord av Google vilket gör att den är galet snabb. Nexus 6P är bra på alla sätt och vis, dock är den extremt stor med sina mått på 159,3 X 77,8 millimeter.

Hitta köpställen för, och jämför priser på, din Nexus 6P här.

Sony Xperia X Performence– sjukt bra kameror

Xperia X Performance, Teknikmagasinet

Det japanska företaget Sony har länge haft det tufft ekonomiskt. Xperia X Performance ska hjälpa dem att tjäna pengar. Telefonen har den senaste tekniken som hjälper telefonen att leverera det som namnet antyder på – nämligen performance. Telefonen är även utrustad med en selfiekamera på hela 13 megapixlar medans kameran på baksidan har hela 23 megapixlar. Kameran har också en unik funktion, då den förutser var den ska fokusera – med andra ord blir bilderna skarpare. X Performance är utöver detta även vattentät.

Hitta din X Performance här.

Gillar du bra prylar? De här är sakerna du behöver för att verkligen lyckas med Pokemon Go. Och här är bästa prylarna för den ultimata filmkvällen, för man blir ju trött av att hatcha tiokilometersägg.


Detta är en kommersiell artikel. Det innebär att ämnet, produkterna och innehållet är valt och skrivet av en av våra shoppingredaktörer, men att den innehåller adlinks via en eller flera av våra partners.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.